Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fér bele a barátságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fér bele a barátságba az, hogy a hülyéskedés keretei közt megfogja a fenekem a haverom? Kétszer is. Hatalmas nőcsábász, de a meleg témát mindig felhozza és rasszistának (? ) tart, amiért nem kedvelem a melegeket.

Figyelt kérdés

2013. szept. 6. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
A határokat tényleg meg kell húzni.
2013. okt. 1. 15:34
 62/76 A kérdező kommentje:
Nehéz kezelni... bevallotta, hogy szeret... és csak annyit kér minden maradjon a régi... ez így lesz azokkal a bizonyos határokkal...
2013. okt. 2. 16:42
 63/76 anonim ***** válasza:
Az kemény! :O hogy reagáltál?
2013. okt. 2. 17:26
 64/76 anonim ***** válasza:
Sejtettem, sajnálom szegényt! Remélem azért túlteszi magát rajtad és próbál másokkal ismerkedni!
2013. okt. 2. 20:53
 65/76 A kérdező kommentje:
Nem ért meglepetésként, hisz az utóbbi időkben sok jelet adott rá... kicsit csalódtam, de változtatni ezen nem tudok... elmondtam, hogy köztünk sosem lesz semmi a barátságon kívül.. Tudomásul vette... kellemetlen volt nekem is... amikor olyat mondott, hogy esténként gondol rám mielőtt alszik, hogy álmodhasson velem meg hasonlókat... lehet nem szép dolog ezeket megírni ide, de hát nem árulom el, nem? nem fogom megbántani...egy kicsit meginogtam, de nem tehetem meg ezt vele.... maradok a barátja, de semmi több
2013. okt. 3. 18:11
 66/76 anonim ***** válasza:
Jó barát vagy, de nem tartozol neki szerelemmel, bűntudatod ne legyen.
2013. okt. 3. 20:51
 67/76 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy szeretnéd valakivel megosztani ezekek a dolgokat, és ez az oldal pont jó erre mivel teljesen névtelen :) Én megértem hogy neked is kellemetlen ez a dolog. Hogy érted, hogy meginogtál?
2013. okt. 3. 20:52
 68/76 A kérdező kommentje:
A sírás fojtogatta... hogy kevés barátja volt és akiknek elmondta, nem értették meg... nagyon megsajnáltam, mivel tényleg majdnem elbőgte magát. Át tudom érezni ezt, mert nekem is volt egy jó barátom, aki egy csaj miatt " hagyott el" Meginogtam... azon, hogy magamhoz öleljem, de nem tettem... nem akarom, hogy azt higgye lehet valami köztünk.. nem az a "tipikus" meleg (biszex)... senki nem mondaná meg róla, hogy az, a csajok meg bolondulnak érte,mert tényleg helyes srác... szóval őt sírva látni... miattam, meg amiért az eddigi barátai nem értették meg... kemény dolog... :(
2013. okt. 3. 21:08
 69/76 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy foglalkoztok a dologgal és, hogy válaszoltok!!! Köszönöm!
2013. okt. 3. 21:15
 70/76 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan megölelhetted volna, nem kell visszatartanod az érzéseidet, hiszen azt már tisztáztad vele, hogy csak barátok vagytok. (Mondjuk ez a pasikra általában jellemző, hogy nem mutatják ki az érzelmeiket, még a legjobb barátjukat sem ölelik meg, pedig szerintem néha nekik is jó esne...)

Ne görcsöjl ezen, próbálj vele ugyanúgy viselkedni mint eddig!

2013. okt. 4. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!