Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják megváltoztatni a melegeket?
Mert illetlenség a nyilvánosság elé tárni a magánügyeiket, meg kell változtatni őket, tehát erről a szokásukról le kell szoktatni őket, és a magánéletüket a saját lakásaikon belül kéne élniük, nem a felvonulásokon.
Ez vonatkozik egyébként sok kérdezőre is itt, aki nem meleg, és itt teregeti ki a magánéletét, ami nem tartozik senkire. Na, ebben mindenkinek azonnal meg kéne változnia.
Ha titokban csinalnák.. Semmi baj nem lenne. Érdekes es nem megyek ki felvonulni hogy : HETERO VAGYOK!
Amugy meg természet ellenes civilizacios betegség.
egyet értek a 3masal..
"titokban"? szoval nem lehet teljes élete valakinek csak mert meleg? és szerintem épp ezért vonulnak fel, h ne legyen kevesebb joga mint egy heterónak akinek nem kell "titokban" élnie:)
Kérdező: jól érted,
Mr. Slender: ezek nem érvek, és már milliószor végig lett tárgyalva, hogy miért baromság. Valami jobb nincs?
Hát ja, illetlenség. Mármint vágjátok, nekem semmi bajom Szent Istvánnal, amíg a négy fal között csinálja.
Meg különben is, az eső mikor döntötte el, hogy eső lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!