Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért utáljátok a melegeket ha a leszbikusokat nem?
Mi szexi abban ha két csaj nyalja egymás?.. Akkor az is szexi ha két srác nyalja egymás.
Értelmesen megindokolni senki nem tudja..
én nem utálom őket. mindenikek szíve joga eldönteni.
csak ne a közelembe nyalják falják egymást.. és ez egy heteroszexuális pártól is idegesítő.
Elítélem mind a kettőt teljes mértékben. Sőt mind a kettőre megjegyzést is teszek szemtől szembe is én.
Az engem nem érdekel, hogy ha felmegy valaki a saját lakására, és szobában mit csinál, kivel, hogy. Viszont az utcán az emberektől ne várja el azt, hogy mindenki sorban tolerálja, és elfogadja. Vannak akiknek ezt a gyomra nem nyeli be. - és még mindig ők a normálisak.
Arra pedig egyszerű a válasz, hogy a leszbikusok miért másak. Mivel például ha magamból indulok ki, egyértelmű, hogy beindítja a fantáziám, hogy két csaj lefekszik egymással. Fiúból vagyok ilyen egyszerű a magyarázat. Ettől függetlenül azt is elítélem és ugyanolyan szégyen ha két csaj sétál kézen fogva nyilvános helyen, vagy épp csókolózik.
ja hetes..
Meg a nyúl vigye a puskát is nem?
A normális dolog a fiú-lány felállás. Akár az evolúciót, akár a Jézuskát vesszük alapul, nem dísznek lett az egyiknek kígyója a másiknak meg lyuka. Ez a normális felállás. A születésre fogni pedig gyenge duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!