Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már miért ítélnék el a leszbikusokat a fiús lányok (butch-ok) miatt?
Egy kérdés alatt olvastam pár ehhez kapcsolódó kommentet. Már ne haragudjatok, de nem értem, hogy mért kell a "megkülönböztetésen belül is megkülönböztetni"...
Én is fiús lány vagyok és nem érzem úgy, hogy undorítóan viselkednék vagy bármivel azt mutatnám, hogy a leszbikusok elítélendőek, undorítóak stb. Ugyanúgy nem tehetek erről sem mint a szexuális beállítottságomról...
Én egyszer elmentem céges bulira, ahol néhány hozzátartozó is jelen volt. Összefutottam egy tinédzser sráccal, rendes volt eldumáltunk, meg még biliárdoztunk is egyet. Másnap beszélgetünk kollégákkal aztán mondom "Te a Pistinek milyen jó fej fia van, egész jól elvoltunk!" "A Pistineknek nincs is fia. Az a lánya volt... ja te nem tudtad, hogy...?"
Szóval nem ítélem el őket. Tök jó fejek vannak köztük. :)
En csak nem ertem, azert huzom a szemöldököm, de ez mindket nemnel.
Pl: Ha pasi vagyok es meleg, akkor gondolom a pasi-pasira gerjednek es nem a lanyos, cukiskodo nyomira.
Ha csaj vagyok es meleg akkor meg gondolom nem a macsos, pasi dumas, kemenykedö, fingadozo kemeny-csajra, hanem a szep, lanyos/nöies nökre.
Egyetértek az előttem szólóval.
Nekem pl. nem azokkal a lányokkal van bajom,akik esetleg fiúgatyában jobban érzik magukat.Én magam is leszbikus vagyok,egyben a kényelmes öltözködés híve. :) De pl. a múltkor a párommal,és néhány barátnőmmel hosszú idő után újra lementünk egy csajbuliba,és ami ott fogadott,nos...hogy is mondjam?!...köpni-nyelni nem tudtunk. A hely tele volt tüsire nyírt hajú lányokkal (azt megértem,ha valaki ezt a hajviseletet részesíti előnyben,de hogy 100-ból 99!?) Már kezdtük magunkat szarul érezni,hogy csak nekünk van hosszú hajunk. :)
Na de lépjünk tovább,hisz a hajviselet alapjában véve még mindig nem jelent semmit. Az a viselkedés viszont,amit egyesek produkáltak... Halálrészegen támogatták egymást, mellettünk egy csaj úgy levágta az asztalra az üres sörösüvegét,hogy rögtön apró darabokra tört. Aztán egy másik csapat egy üres pezsgősüveggel focizott,végül csak sikerült azt is olyan erővel a falhoz rúgniuk,hogy a szilánkok szanaszét repültek. Mikor már kb. veszélyben éreztük a testi épségünket (!!!),átmentünk egy másik terembe,de ott sem volt sokkal jobb a helyzet.
És nem,nem mindenki viselkedett így,aki rövid hajú,és fiús...akik viszont így viselkedtek,azok kivétel nélkül ilyenek voltak külsőre. Lehet,hogy ez 100 emberből csupán 5-6 (csak egy hozzávetőleges arány), de hidd el,nagyonis miattuk ítélik el a többi "hasonló" lányt is. Sajnos ez a helyzet.
Szia,
Én egyszerűen undorodom a fiús leszbikusoktól, akik szinte már épphogy nem varratnak magukra egy férfi nemiszervet. Keménykednek, tahó pasisan viselkednek, igénytelenek. Tele vannak velük a társkeresők, vagy az ilyen bulik. Nem a rövid hajtól, vagy az öltözködéstől függ, hanem a viselkedéstől. Nem marad meg nőnek, hanem még tahóskodik is. Van 1-2 "fiús" leszbikus ismerősöm, idősebbek már, de abszolút nem ez az igénytelen stílus jellemző rájuk, hanem értelmes, kultúrát kedvelő nők, még ha nem is a legnőiesebbek.
Sokaknak visszataszító egy lány, aki teljesen megtagadja nőiességét és csak azért, mert lány tetszik neki, képes felvenni egy másik nem szerepét a lehető leggázabb módon. Én is szeretem a lányokat, de ettől még nem leszek férfias, csupán annyi, hogy szeretem a személyiségét, az érintését, szépnek tartom nőként. De nem kezdek el úgy viselkedni, mint valami kidobóember, a személyiségem vagy a magammal való törődés nem ettől fog változni.
"teljesen megtagadja nőiességét és csak azért, mert lány tetszik neki, képes felvenni egy másik nem szerepét"
Nem tudom...lehet csak én vagyok túl jó emberekkel körülvéve de egy ilyet se ismerek:) Én pl. 3 éves korom óta olyan vagyok mint egy fiú (érdeklődési kör, később öltözködés meg hajviselet) pedig 13 éves koromig nem tudtam, hogy a lányok vonzanak:)
Mondjuk azt én sem bírom mikor bunkó tahóként viselkedik valaki és a padló alá issza magát, viszont sajnos ez nem csak a butchok péntek esti programja...láttam már lánykákat fullrészegen trágár szavakat kiabálva hazavonulni...
Lényeg az, hogy megint bebizonyosodik, hogy az emberek előbb ítélnek külső alapján, mint hogy beszélgetésbe kezdjenek valakivel...de lehet ez így van rendjén.
"Lényeg az, hogy megint bebizonyosodik, hogy az emberek előbb ítélnek külső alapján, mint hogy beszélgetésbe kezdjenek valakivel...de lehet ez így van rendjén."
Ez így zajlik a mai világban sajnos,de attól még nincs rendjén.
Kérdező, mint láttad, írtam ellenpéldát "Van 1-2 "fiús" leszbikus ismerősöm, idősebbek már, de abszolút nem ez az igénytelen stílus jellemző rájuk, hanem értelmes, kultúrát kedvelő nők, még ha nem is a legnőiesebbek."
Senki nem mondta, hogy azért, mert fiús valaki, ne lenne jó ember vagy el kéne ítélni. Egyszerűen csak azokra céloztunk, akik úgy viselkednek, mint egy tahó pasas. Nyilván sok a magát biszexnek tartó, de csak pasik izgatására vonagló ribi is, akik szintén vállalhatatlanok és miattuk meg pl. a biszexuális lányokat ítélik el, mert biztos ha nőies és néha megnéz 1-2 pasit is, akkor hűtlen és egy lányt megcsalna. Mindig vannak sztereotípiák, de az értelmesebb ember nem ad erre sokat, úgyhogy Neked sem kell magadra venned semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!