Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet felismerni a...

Hogyan lehet felismerni a leszbikusokat? Valami tuti tipp?

Figyelt kérdés
Ismerkedéskor mindig attól félek, hogy egy heterót szólítok le. És amilyen szerencsétlen vagyok mindig a heterok tetszenek... Miből tudom, hogy valaki meleg? Lehet egyáltalán ismerkedni? A társkereső oldalak kihaltak, meg sok a kamu... már kezdem elveszteni a reményt,..

2012. dec. 11. 22:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
10%
Gyere hozzám, én meggyógyítalak.
2012. dec. 11. 22:06
 2/15 anonim ***** válasza:
20%

most meleg vagy leszbi?

amúgy meg egy pasinak csak sok csajbarátja van akkor lehet meleg.

Ha egy csaj inkább pasikkal veteti magát körül akkor vagy ribanc, vagy leszbi.

Ha neten írsz neki és megemlíted a szexet(viccesen), akkor többet nem ír. Nyilván ekkor az ellenkező nemhez vonzódik.

2012. dec. 11. 22:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nincsenek sajna tuti módszerek :// sokakon nem látszik...belőlem se nézik ki pl. :D

Ha fiúsabb kinézetű a csajszi, akkor már nagyobb a valószínűsége, hogy nem hetero személlyel állsz szemben (természetesen ez sem igaz minden esetben!!).

Van egy aránylag ismert jelzés: ha a bal hüvelykujján hord gyűrűt, akkor az azt jelzi, hogy leszbikus. De sokan ezzel sincsenek tisztában és hetero létükre is ott hordják, mert megtetszik nekik vagy valami...

Ja, és egyébként én azt tapasztalom, hogy a leszbikusoknak ponthogy kevés a srácbarátja, és leginkább csajokkal veszik körül magukat :))

18/L

2012. dec. 11. 22:18
 4/15 anonim ***** válasza:
57%

Egy volt munkatársnőm leszbi. Ennek két jele volt:

1-olyan hónaljkutyája van(saját szememmel láttam többször is) mint a nagybátyámnak.

2-munkaidőben szokta telefonon nyalni-falni a barátnőjét.

Bónusz: anarchista.

2012. dec. 11. 22:24
 5/15 I am God ***** válasza:
73%
pinát nyalnak. Ez a legfeltünöbb jel
2012. dec. 12. 01:27
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Elmész egy olyan bárba, ahol leszbikusok vannak, azt ott ismerkedsz.
2012. dec. 12. 04:21
 7/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, én is így vagyok ezzel, nekem írhatsz, szívesen ismerkednék :)

19/L/L

2012. dec. 12. 12:16
 8/15 anonim válasza:

Én leszbikus vagyok, bár rólam sokan nem hiszik el. De én pl. hüvelykujjgyűrűt hordók.

Ismerkedés terén én is így állok. A kamus emberekből már elegem van, ahol élek ott nem ismerek sok (szingli) meleg/leszbikus embert.

Ha megnézi a lányokat akkor esélyes, hogy bi vagy meleg (meleg=homoszexuális=az azonos nemhez vonzódik).

Hüvelykujjgyűrű sokat elárul, de pl. én se hordom mindig.

Szivárvány cucc > kitűző, kendő, esetleg.

Ha akarsz akkor nyugodtan rám írhatsz. Max szerzel egy ismerőst/havert.

16/L

2012. dec. 12. 13:06
 9/15 anonim válasza:

Nekem is írhattok.:)

16/L

2012. dec. 12. 16:38
 10/15 anonim válasza:

Tuti tippet nem tudok, ilyen nem is létezik. Csakis a megérzésedre hagyatkozhatsz. Az ismerkedés nehéz, nekem sem megy könnyen...:) Ha a "gaydar"-od megvan, akkor csak kis eséllyel bukhatsz :D

Írhattok egyébként. 19L :)

2012. dec. 12. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!