Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Tipp/Ötlet?
Van egy csajszi aki tetszik. Tudja is, hogy tetszik nekem, de szerintem én nem nagyon tetszem neki. Igaz, csak tegnap tutta meg, hogy tetszik, és előtte nem is nagyon talizgattunk/láttuk egymást ..
Szerintem neki már tetszik valaki, de az jön le, amikor nézegetem az Üzifalát, hogy aki neki tetszik, annak nem tetszik a csaj ..
Ugye van még esélyem nála?
Tipp, hogy hogyan közeledjek?
Jótanács, akármi? :)
nem hinném hogy egy üzenőfalból le lehet vonni ilyen következtetéseket.
Tanács pedig az hogy hivd el valahova, ha nem megy el veled egyértelmű....
néz utána mit szeret, miről szeret beszélgetni. a jó téma sokszor segít, és nem baj ha nem érdekel a téma de be fog jönni. (én is csináltam már ilyet c(:) nem kell sürgetni a dolgot, mert előbb nagyon jó benyomást kell tenned rajta. tehát légy jó beszélgető társ!
bocsi csak ennyit tudtam segíteni, és nekem a fiúk felé ez mindig bejött, és visszafelé is elég jól működik... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!