Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek? Szerintetek jó ötlet, vagy annyira nem? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, elkezdtünk ismerkedni. Szereti az édességet és gondoltam mikor legközelebb találkozunk viszek valamit amivel megkínálhatom, csokit vagy ilyesmit. Aztán kicsit gondolkodtam és arra jutottam, mi lenne ha én csinálnék valamit, mondjuk valamilyen süteményt. :) Ha elhatároztam magam akkor megcsinálom egyedül, még akkor is ha nem csináltam ilyesmit ezelőtt soha, azzal nem lesz gond (remélhetőleg :)). Szóval szerintetek jó ötlet, ti örülnétek egy ehhez hasonló lépésnek (tegyük fel, hogy jól sikerül a sütemény :P), vagy inkább hanyagoljam a dolgot?
22F
2012. márc. 24. 15:28
1/9 anonim válasza:
Ez egy kedves gesztus tőled. Csináld meg a sütit!
4/9 anonim válasza:
csináld szerintem nagyon értékelni fogja :))
7/9 anonim válasza:
Szerintem a kapcsolat elején ez még kicsit sok, egy szimpla csoki is elég lenne.
8/9 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos, én örülnék neki :)
20 L
9/9 anonim válasza:
csináld meg, biztos örül majd neki :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!