Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért utáljátok a melegeket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért utáljátok a melegeket ha a leszbikusokat nem?

Figyelt kérdés
Mért undorító a meleg ha a leszbikus nem?..
2013. jún. 18. 17:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Ezzel csak a férfiak vannak így, és ezt egy nő se értette meg eddig, akivel eddig beszéltem róla. Mind1ik ezzel jött, hogy a két pasi akkor miért gusztustalan - hát azért mert a pasikra nem bukom!!! és ahogy egy pasira se lennék kiváncsi meztelenül, úgy kettőre se vagyok. És ahogy férfitársaim már írták, szeretjük a nőket, és hát mi szebb van egy nőnél? Hát kettő... vagy több... főleg ha még össze is bújnak :D

Nekem nagyon bejön ez a dolog... hogy két nő csókolózik. Nem is kell ennél tovább menniük. Gerjedek rá.

De egyébként a leszbik is lehetnek gusztustalanok, pl. ha két dagadt 50 éves nőről van szó :D Na rájuk én se vagyok kiváncsi

2013. jún. 24. 13:53
 22/32 anonim válasza:
0%
A melegek sokkal degradálóbb élményt nyújtanak a normális szemnek mert igaz hogy az ember szívesebben lát férfit és nőt csókolózni az utcán ,de ha két férfi megy el melletted kézen fogva akkor úgy hirtelen elfog a hányinger és legszívesebben fejbe küldeném őket bakanccsal vagy legalábbis verbális vagy non-verbális tevékenységekkel tenném tönkre eddig idilli napjukat. De ettől eltekintve ha két nőt látok ebben a helyzetben azaz hogy szeretik egymást és kézen fogva sétálnak akkor fejemben megjelenik az a gondolat hogy ezektől legalább nem kell tartani ha véletlenül részegen kibotorkálok az utcára ezek nem akarnak majd velem semmilyen közösülést, és az ánuszomba történő tárgyat(kat) illetőleg semmit feljuttatni
2013. jún. 25. 19:39
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Eddig hány meleg akart tőled bármit is, kedves utolsó?
2013. jún. 25. 19:55
 24/32 anonim ***** válasza:
23. Ott a pont. :D
2013. jún. 25. 20:39
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Nálam már bepróbálkozott egy köcsög leszbi, majdnem lekevertem neki egy isteneset, mert nem értett a szóból. Azóta, se azelőtt is utáltam a leszbiket.
2013. jún. 25. 20:51
 26/32 anonim válasza:
Jajj hát mindjárt kettő. Név szerint:23, illetve 24. XD
2013. jún. 26. 15:59
 27/32 anonim ***** válasza:
26. 24-es vagyok és biszex. :D
2013. jún. 26. 17:14
 28/32 anonim ***** válasza:
És nem próbálkoztam be nálad... Van barátnőm... :D
2013. jún. 26. 17:15
 29/32 anonim ***** válasza:
92%

Nekem meg az az undorító, amikor a heteró párok egymás torkába esnek, taperolják egymást jó látványosan mindenhol, nyíltan szerelmeskednek.

Ez nem undorító? De igen.

Ha nekik lehet, akkor a melegeknek is. Ha ők sz*rnak rá, hogy ez kinek undorító, kinek nem, akkor a melegek is sz*rjanak rá. Így igazságos. És innentől nem érdekel, hogy kinek mi undorító. Nekem az undorító, amikor jó hangosan smárol 1 heteró pár az utcán, fogdozzák egymást, és egyéb hangokat is kiadnak, hogy még élethűbb legyen. Feltételezem, hogy ha szólnék érte, én lennék a lehető legbunkóbb.

Akkor meg jönne az a kifogás kedves heterók ugye, hogy "mi közöd van hozzá? ha nem tetszik, ne nézd." És ezt szépen elmondhatnák a melegek is.

Ha már egyszer a melegek ennyire figyelnek a társadalomra, hogy még a kézfogást sem engedik meg maguknak (ezzel lemondva pár alap lelki szükségletet), akkor illessétek meg már őket azzal, hogy nem utálkoztok állandóan. EZ csak IQ kérdése, semmi más, bár látom Magyarországon ez is erőteljesen hiány cikk.

2013. jún. 28. 13:05
 30/32 anonim válasza:
0%

Kedves utolsó.

Illetőleg hogy én nem vagyok túl liberális ezen a téren, így ne várj tőlem semmi kedvesre és tapintatosra.

Sajnálatos módon én nem tolerálom azt amit illetőleg ilyen sérült vagy beteg (nem tudom ti hogy hívjátok egymás között) emberek(melegek) művelődnek az utcán vagy bárhol.

Egyszerűen megállapítom hogy aki hetero az nyugodtan csinál azt amit akar de szerény véleményem szerint a melegek csinálják otthon amit csinálniuk kell, NE MÁSHOL!!!

De ez csak az én véleményem sajna nem lehet a melegeket megtéríteni hogy az amit csinálnak embertelen hogy egy neműek mint olyanok nem párosodhatnak, illetve nem lesz gyermekük és még ha lehet is akkor is max örökbe fogadhatnak egyet és annak a gyermeknek milyen élete lesz?? "Hú de jó van két apukám!!!" Én nem hinném.

Ő is agyilag sérült lesz és az fogja hinni hogy ez a normalitás küszöbén belül van, de tévedni fog.

Ettől eltekintve követni fogja a felmenői példáját és így egy újabb taggal bővült a melegfelvonulás. Azért gondoljatok másokra is ne csak arra hogy mi mint magyar állam és benne élő polgárai toleránsak vagyunk felétek.

De nektek ez sem elég nektek fel is kell vonulni, és még a TV is közvetíti. Szerintem ez már sok. Szerintem meg kellene állni és gondolni azokra akik ezt nem akarják látni. PL: én és a kedves barátaim, rokonaim, felmenőim.

Akikből egy sem más. Ha sértő voltam sajnálom nem akartam az lenni, de ezt le kellett írjam hogy lássátok van valaki aki így is gondolkozik. Sziasztok.

2013. jún. 29. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!