Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért utáljátok a melegeket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért utáljátok a melegeket ha a leszbikusokat nem?

Figyelt kérdés
Mért undorító a meleg ha a leszbikus nem?..
2013. jún. 18. 17:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ne haragudj, de kegyetlenül ostoba vagy.

Úgy beszélsz a melegekről, mint valami pestisesről, vagy leprásról. Még hogy agyilag sérült? Pont hogy te vagy az, már ne haragudj, ilyen ostoba hozzáállással. Mi az, hogy a melegeket "megtéríteni"? Meg hogy betegség....

Te gondolom automatikusan azt gondolod, hogy ha 2 meleg örökbe fogad 1 gyereket, akkor a gyerek is automatikusan meleg lesz.....a melegeket meg heteroszexuális szülők nevelték fel, és mégsem lettek heterók, tehát itt már meg is dőlt a hülyeséged.

A te fajtád az, aki inkább hangoztatja a saját elvakult véleményét, mert arra nem vagytok hajlandóak, hogy minimálisan is utána nézzetek a dolgoknak. Ez nem betegség, ez nem "hit", ez nem olyan, amit az ember "elkaphat", ez nem "eltanulható" dolog. EBBE SZÜLETNI KELL! pont.

Ha meg betegségnek tekinted (pedig nem az, már rég lekerült a betegségek listájáról), akkor meg mi jogon ítélkezel emberek felett, és nevezed őket sérültnek agyilag? Bocs, de saját magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.

Az meg felháborító, hogy a heteróknak mindent szabad, a melegeknek meg semmit, mert a társadalom, amire tudtommal sz*rik mindenki, nem nézi jó szemmel. De egyáltalán kit érdekel a társadalom? Kit érdekel az, hogy mit gondol egy számunkra noname idegen? Senkit.

Szóval kedves utolsó, ha te nem szereted a melegeket, az is 1 vélemény. De legalább az agyatlan baromságaidat ne reklámozd.

2013. jún. 29. 21:51
 32/32 Bleu válasza:
31-es mintha a szívemből szóltál volna.EZ NEM BETEGSÉG.Így születem kész!!!Mégis tudom,hogy úgy kell élnem ,mint egy pestisesnek.Nagyon sok rokonom él külföldön ,ezért én is külföldön szeretnék élni.Csakis azért mert ezek a heteró rasszista barmok azt hiszik, hogy én agyilag sérült,degenerált,fogyatékos b*zi vagyok.Szarok a társadalomra, de miért nem lehetek önmagam.Semmi bajom nincs azzal ha egy heteró pár csókolózik nyilvánosan,de a szívem szakad meg mert tudom hogy nekem nem lehet.És ezt az érzést amit ilyenkor érzek nem kívánom senkinek.Még a homofóboknak se mert ez egy nagyon rossz érzés érzés higgyétek el!!!!!!
2014. ápr. 16. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!