Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, utáljátok ha egy lány nyög az ágyban?
Figyelt kérdés
Szóval idegesít, zavar titeket? Nem olyan hangosan, és nem mint egy állat, csak természetesen, az élvezéstől..2013. máj. 21. 15:06
1/10 anonim válasza:
én nem utálom az tök jó mikor nyög.
2/10 anonim válasza:
imadom hallgatni. Persze ha üvölt mint egy sakal az mas kerdes. Amugy hallottam mar hogy pasit idegesiti.
4/10 anonim válasza:
gondolom még nem voltál férfival :D
6/10 anonim válasza:
Nem utálom. Nem idegesít, ha tényleg nem úgy csinálja, mint egy állat :DD
7/10 A kérdező kommentje:
Nem, még sosem voltam, azért kérdezem, nem ciki-e :)
2013. máj. 21. 15:25
8/10 anonim válasza:
Én azt nem szeretem, ha egy lány néma az ágyban! Nyögjön csak, az úgy az igazi ;)
9/10 anonim válasza:
imádom. megőrülnék, ha nem adna semmi hangot ki a csaj.
10/10 anonim válasza:
attól függ milyen nyögés, én viszonylag a halk nőket szeretem.
de ha néha néha felnyög az oké, de az rögtön leesik ha rájátszik, az meg hihetetlenül bunkó szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!