Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti nem utáljátok a "tipikus pasik vagytok! 2-féle képeket?
Kicsit nyakatekert a megfogalmazás, de nehézkes lenne a kérdésben leírni, mire gondoltam.
Szóval: Újabban divat lett a Facebook-on és más oldalakon, hogy linkel valaki egy képet egy szép lányról, kihívó öltözékben. A csaj szinte már a képünkbe van tolva, egyértelműen őt figyeljük. alatta a nagytudású illető leírja, hogy tipikus férfiak vagyunk, mert az már nem érdekel minket, hogy a háttérben ellopnak egy kocsit, megjelenik Hitler vagy Elvis, stb...
Én azt gondolom, hogy ha ilyen erőteljesen kihangsúlyoznak egy képen valamit, akkor az emberek zöme abszolút nem arra fog figyelni, mi/ki van a háttérben, akkor sem, ha nem egy "tipikus pasi".
Most mi ebben a jó, hogy minden erővel állandóan azt akarják belesulykolni az emberekbe, hogy a férfiaknak a nők és a szex esetén minden más megszűnik?
Ez valóban undorító.
Nem tudom kinek és miért van szüksége erre...
14L
Szerencsére nekem kicsit idősebb ismerőseim vannak, így engem még elkerültek ezek a képek. Viszont uncsitesóim által már én is láttam hasonló jellegű képeket, amiket szintén utálok.
A kedvenceim, amikor k*rvának tűnő csajok pózolnak térdcsizmában, miniszoknyában, szinte nincs is felsőben, és nagyon szomorúan néznek és a kép alá valami szentimentális, csöpögős, infantilis sz@rság van írva a szerelemről, fájdalomról, magányról vagy egyéb közkedvelt témákról... Szánalom!
De akkor unalmában nézzen meg egy filmet, verje ki, akármi.
Nyilván ha a képünkbe tolnak valamit azt fogjuk nézni, nem azt ami mögötte van.
Tessék, egy ellenpont. David Guettának ez a klipje tele van meztelen csajokkal, mégis, ameddig nem írták ki az egyik zenecsatornán, hogy a háttérben meztelen lányok láthatóak, észre sem vettem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!