Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Válasz a lehető legegyszerűbb!
Sokan csak az orrukig látnak, sokan, ha valami különbség van anyagi, szexualitás vagy bármilyen téren már szekálják... úgyhogy ezért, mert ilyenek alapból az emberek...
19/F
A válasz egyszerű, és a gyűlölködő emberek "érvei" is nagyon egyszerűek.
Egyrészt az elfogadáshoz fel kéne nőni, másrészt meg kéne érteni a dolgot, nem pedig a homokba dugni a fejet.
A leggyakoribb érvek az ellentüntetőktől :
~ természetellenes
Ilyenről egyáltalán nem érdemes beszélni. Az állatvilágban is ugyanúgy megtalálható a homoszexualitás, a homofóbia meg csak az embernél. Akkor melyik a természet ellenes? (+ rengeteg természetellenes dolog vesz körbe minket nap mint nap, az senkit sem zavar)
~ a Biblia szerint...
Aki ezzel jön, az biztos nem ismeri a Bibliát, ki se nyitotta. A Biblia ugyanis nem foglal állást a homoszexualitás terén, ha Istennek olyan fontos lett volna, biztos említést tett volna róla. Felesleges játszani a nagy keresztény erkölcsű embert, ha melegekről van szó. (mert sokan ezt csinálják)
~ undorító, gusztustalan
Kinek mi. Túlzásokba esni nem kell, de ez a heteró párokra is vonatkozik. Számomra meg az undorító, amikor 1 heteró pár maximális hangerővel csókolózik, + nyögnek hogy minél élethűbb legyen. Na ezt nem kéne. De én se a kézfogást, se a puszit, se az ölelést nem tiltanám meg. Mert mi értelme annak, hogy más elnyomja magában a szeretetet a párja iránt, csak azért, mert egyes heteróknak az lenne a megfelelő? Ugyan már....
~ felvonulgatnak, a heteróknak sincs felvonulása
A felvonulás egy dolog, ugyanakkor manapság már korán sem annyira polgárpukkasztó az egész, mint régebben. Ma már mindenki rendes ruhában, normálisan vonul, max 2-3 olyan van, aki kirívó ruhákban van, de van köztük kirívó ruhás heteró is. (nem vicc, azért, hogy felhívja magára a figyelmet) A felvonulás alapjában véve azért van, hogy megértsék az emberek, hogy a melegek is ugyanolyan emberek mint a heterók, és szeretnének ők is pl kézen fogva sétálni leköpdösés, fenyegetés, beszólás nélkül. Mellesleg a felvonulók több mint fele nem is meleg, hanem szimpatizáns.
~ a felvonulás miatt le van zárva az út
Nem a felvonulás miatt. Hanem az ellentüntetők miatt. Ők csinálják a fesztivált, és én máig nem értem, hogy ha valaki ennyire nem bírja elfogadni a melegeket, akkor minek megy a felvonulásra? Minek foglalkozik a melegekkel?
~ betegség
Nem az. Ha meg valaki annak tekinti, akkor mi jogon ítél el embereket?
Szóval kérdező, még lehetne sorolni, de én úgy vélem, hogy egyre szélesebb körben fogadják el a melegeket. Azokkal, akik nem hajlandóak egy kicsit sem utána nézni, hanem hajtják a saját elvakult hülyeségeiket, nem kell foglalkozni. Rossz lehet ennyi gyűlölettel élni, de ők választották ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!