Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fér bele a barátságba az, hogy a hülyéskedés keretei közt megfogja a fenekem a haverom? Kétszer is. Hatalmas nőcsábász, de a meleg témát mindig felhozza és rasszistának (? ) tart, amiért nem kedvelem a melegeket.
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 15:03
41/76 anonim válasza:
De azt kérdés nélkül is megmondhatod, hogy nem szereted, ha egy másik pasi fogdossa a fenekedet, még viccből sem.
42/76 A kérdező kommentje:
Ezt mondtam neki... Szeretem őt, mert a legjobb barátom. Nem akarom megbántani. Érzékeny lelkű... vigyázok rá... Amióta mondtam neki, nem csinált ilyet.
2013. szept. 22. 12:40
43/76 anonim válasza:
A legbunkóbb visszautasítás sem bántóbb, mint a hitegetés. Mutass jó példát a kommunikációban, és mondd meg, hogy nem bánod, ha ő meleg, de te a lányokat szereted, barátként nagyon kedveled őt, de semmi több.
44/76 anonim válasza:
Szerintem ahogyan kezeled ezeket a helyzeteket lehet, hogy ő félreéértelmezi. Az sms miatt is lehet, hogy azt gondolja azért voltál mérges mert anyukád meglátta. utána elkezdett hízelegni, ezt hogy érted? :)
Szerintem mikor nyugisan beszélgettek nyugodtan előhozhatod a témát, hogy "figyelj múltkor volt az az sms eléggé félreérthető volt, ezeket te csak viccből csinálod vagy a fiúkat szereted? nincs ezzel semmi baj csak mond el az igazat, én mindenben melletted állok." vagy valami hasonló, szerintem nem haragudna meg. :)
45/76 A kérdező kommentje:
Miután elmondtam neki az sms-t, minden félét kérdezgetett, amit nem szokás... meg még egy üveg bort is hozott, a kedvencemet. egyenlőre hagyom így a dolgokat. kapott egy rossz hírt egy rokonjáról, majd megkérdezte, átölelném-e... megtettem, szinte biztos, hogy biszex és lehet így akarja a tudtomra adni. Csak fél kimondani... Ha neki így jó, nem hozom egyenlőre kellemetlen helyzetbe, jó ez így, nem?
2013. szept. 26. 22:14
46/76 anonim válasza:
Ha neki úgy jó, hogy szexuálisan zaklat, ahhoz neked is közöd van.
47/76 A kérdező kommentje:
EZ szexuális zaklatás? Csak szeretetre vágyik...
2013. szept. 27. 16:42
48/76 anonim válasza:
És egy normális barátsággal nem szerezheti meg? Csakis tapizással és füttyögéssel, ha meglát vetkőzni? Ezek még csak nem is romantikus gesztusok, hanem súrolják a perverz bunkóság határát. Tudom, hogy te döntöd el, neked mi fér bele, de a barátságon ez már túl van, és éretlenség tőle, hogy így akar előbújni.
49/76 A kérdező kommentje:
Igazad van, az már tényleg nem a legnormálisabb dolog, de amióta mondtam neki, hogy ezt nem kéne, azóta nem csinált ilyet.
2013. szept. 27. 19:11
50/76 anonim válasza:
Lehet, hogy én lettem paranoiás, de ezek után már az öleléssel kapcsolatban is az az érzésem, hogy ezután finomabban próbál trükközni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!