Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fér bele a barátságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fér bele a barátságba az, hogy a hülyéskedés keretei közt megfogja a fenekem a haverom? Kétszer is. Hatalmas nőcsábász, de a meleg témát mindig felhozza és rasszistának (? ) tart, amiért nem kedvelem a melegeket.

Figyelt kérdés

2013. szept. 6. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
Szerintem kimondhatnád, hogy nem baj, ha meleg, de te a lányokat szereted, és nem vagy a pasija.
2013. szept. 27. 20:10
 52/76 A kérdező kommentje:
Bevallotta szombat este... biszex... nem tudom hogyan működhet ez a barátság tovább.... kérdeznem sem kellett, egy sráccal lépett le... el kell gondolkodnom ezen az egészen... nem biztos, hogy akarom őt így barátnak
2013. szept. 29. 09:28
 53/76 anonim ***** válasza:
Barátok miért ne maradhatnátok, ha az extrákat nem tőled várja.
2013. szept. 29. 15:34
 54/76 anonim ***** válasza:
Ennyit jelent neked a barátság?? Pfff...gratula
2013. szept. 29. 22:22
 55/76 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlenül homofóbia, nekem sem kellene olyan barát, akitől félnem kell, hogy mikor mászik rám.
2013. szept. 29. 23:28
 56/76 anonim ***** válasza:
Eddig még azt mondtad nem zavarna, ha meleg, meg hogy jó haverod, meg hogy tevagy ez egyetlen barátja, .... hát mondhatom szép kis barát vagy, ha emiatt eltávolodsz tőle.... tisztázni kell a dolgot, mond meg hogy te teljesen hetero és nem fog rádmászni meg ilyesmik. Attól még lehettek barátok, hogy ő bi!!
2013. szept. 30. 08:46
 57/76 A kérdező kommentje:
Nem gondoljátok, hogy ez szenvedés neki? Én pl. ha szerelmes lennék egy csajba, és tudom, hogy nem lehet semmi, nem barátkoznék vele, nem járnánk együtt mittomén hova, mert az szenvedés lenne nekem... együtt vagyok vele, de tudom, hogy nem ölelhetem meg, nem csókolhatom meg... szenvednék... nem fogom "elhagyni" őt... de azt sem akarom, hogy belém szeressen, ill. már nem... ez kellemetlen és kényelmetlen helyzet... de nem fogom cserben hagyni, de kicsit másabb lesz a dolog...
2013. szept. 30. 10:49
 58/76 anonim ***** válasza:
Hadd döntse el ő. Neked szenvedés lenne az ő helyében, én inkább lennék barátja az imádottamnak, mint senkije.
2013. szept. 30. 15:21
 59/76 A kérdező kommentje:
engem hagyott már elegy ember, akit legjobb barátomnak gondoltam, én nem fogom ezt tenni, szem előtt fogom tartani az érdekeit... ha neki jó így, akkor jó... de változások lesznek,nincs vetkőzés, ölelés, meg tapi...
2013. szept. 30. 22:32
 60/76 anonim ***** válasza:
Teged is meg lehet érteni, hogy fura neked ez a helyzet, de nincs mitől tartanod a lényeg, hogy egyértelmű legyen számára, hogy te a lányokat szereted, de attól még lehettek legjobb barátok :) És ne legyen tabu ez a téma, kérezd meg tőle, hogy van e valakije, vagy valaki aki tetszik neki.
2013. okt. 1. 09:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!