Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fér bele a barátságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fér bele a barátságba az, hogy a hülyéskedés keretei közt megfogja a fenekem a haverom? Kétszer is. Hatalmas nőcsábász, de a meleg témát mindig felhozza és rasszistának (? ) tart, amiért nem kedvelem a melegeket.

Figyelt kérdés

2013. szept. 6. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb felhozza a meleg témát, akkor mond azt hogy nem kedveled a melegeket, de ha ő meleg lenne attól még kedvelnéd :)
2013. szept. 10. 08:18
 22/76 A kérdező kommentje:
És ha nem az? Ájj ez olyan necces... :(((
2013. szept. 10. 12:00
 23/76 anonim ***** válasza:
Ha nem az, akkor sem neked lenne kínos megkérdezni. Végül is ő fogdos állandóan, bárkinek gyanús lenne.
2013. szept. 10. 15:42
 24/76 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lenne annyira kínos, kicsit poénosan mond neki, ha mondjuk felhozza a témát, és valamit mond (pl hogy nem érti miért kell elítélni a melegeket vagy valami hasonló) akkor mond neki viccesen, hogy nyugi ha te meleg lennél attól még ugyanúgy bírnálak mint most :) errefel lehet hogy bevallaná, ha tényleg meleg vagy bi.

Egyébként eset mikor felhív miket mond?

Te nem vagy meleg se bi ha jól értem, szóval az sem igazán lényeges hogy ő az-e, mert ígyis ugyis havaerok vagytok :)

2013. szept. 11. 11:36
 25/76 A kérdező kommentje:
esténként elmeséli a napját, meg úgy általánosságban beszélünk... tanulásról, tehát az aznap történtekről. Kicsit kellemetlen is, hogy hív mindig, mert sokszor nincs energiám, ugye ha hív minimum 50 perc....
2013. szept. 11. 15:50
 26/76 anonim ***** válasza:
Letenni is jogod lenne. Megmondod őszintén, hogy fáradt vagy, nincs kedved beszélgetni.
2013. szept. 11. 18:29
 27/76 A kérdező kommentje:
Törjem össze a kis lelkét? Nincs egy barátja sem. Én meg nem vagyok az a típus, aki lerázza az embereket...
2013. szept. 11. 19:22
 28/76 anonim ***** válasza:
A barátja vagy, nem a pasija, ez azért maradjon egyértelmű. Ha tudsz angolul, ez jutott eszembe a helyzetetekről: [link] És mint szintén magányos és érzékeny ember, én sokkal könnyebben elviselném, ha valaki nekem szólna (udvariasan), hogy ne legyek tolakodó, mint másoknak panaszkodna a hátam mögött, hogy kényelmetlenül érzi magát miattam.
2013. szept. 11. 19:41
 29/76 anonim ***** válasza:

Lehet hogy tényleg bi és szeremles beléd, de korántsem biztos! Viszont ez az esténkénti hosszú beszélgetés, kicsit gyanus...

Ha nem hagy nyugodni a dolog akkor hozd szóba te és finoman, vagy viccesen puhatolózz. De szerintem nem annyira fontos firtatni a témát, ha te baráttságnál többet nem akarsz. Mondjuk annyiból jó lenne tisztázni, hogy ha esetleg tényleg szerelmes beléd akkor ne álmodozzon feleslegesen...

2013. szept. 12. 08:49
 30/76 anonim ***** válasza:
Miújság beszéltetek atémáról? :)
2013. szept. 20. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!