Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fér bele a barátságba az, hogy a hülyéskedés keretei közt megfogja a fenekem a haverom? Kétszer is. Hatalmas nőcsábász, de a meleg témát mindig felhozza és rasszistának (? ) tart, amiért nem kedvelem a melegeket.
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 15:03
31/76 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, kicsit pipa lettem rá, mert írt egy hülye SMS-t, amit úgy kezdett, "Szia Cunci(...) ma nem érek rá majd kárpótollak" Anyám meg elolvasta... mert azt hitte a banktól jött sms.. mondhatom mekkora égés.. kicsit leállítottam, azóta nem történt ilyen.
2013. szept. 20. 17:17
32/76 anonim válasza:
Na EZ nem fér bele a barátságba :D
33/76 A kérdező kommentje:
Gondolhatod, mennyit magyarázkodtam anyámnak... Az se tudom, elhitte-e...
2013. szept. 20. 19:15
34/76 anonim válasza:
hogyan állítottad le? Szerintem beszélgess vele, mond el hogy anyukád elolvast az sms-t és azt hitte meleg vagy és ez nagyon kínos, kérdezd meg miért írta ezt, merthogy nagyon férreérthető. De higgadtan, kedvesen beszélj vele, ne támadd le. Esetleg megkérdezheted, hogy ez csak hülyülés vagy komoly dolog nála, mond meg neki hogy akkor sem utálod meg ha meleg. Szerintem az az sms-es dolog jó alkalom arra hogy megbeszéljétek a dolgot :)
35/76 anonim válasza:
Ezt az udvarlási módszert sohasem értettem. Semmivel sem kockázatosabb a másik elé állni, kimondani, hogy meleg vagyok, ha ez nem zavarja, megkérdezni, hogy randizhatnánk-e valamikor, mint addig molesztálni, amíg meg nem undorodik még a társaságomtól is.
36/76 anonim válasza:
A másik kedvencem az, amikor a gyanútlan havert letámadják egy csókkal. Én még álmaim férfiját is pofon vágnám, ha így kezdené.
37/76 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki, hogy ezt azért mégsem kellett volna, mert anyám is látta amit írt. Elnézést kért, látta, hogy mérges vagyok utána nem győzött kedveskedni, hízelegni. Konkrétan nem kérdeztem rá, hogy most akkor... mi van.. ha az úgyis elmondja, nem?
2013. szept. 21. 08:36
38/76 anonim válasza:
Nem mindenkinek egyszerűbb kimondani. Te is célozgathatnál, pl. "tegnap este félrement egy sms, amit az egyik nődnek írtál, véletlenül nekem küldted el"...
39/76 A kérdező kommentje:
:) Bowlingozni mentünk volna egy Pubba. ezt nem lehet félreérteni és ezt mondta le. HA ilyeneket tesz, ki is mondhatná, de lehet ám, hogy nála ez a vicc... nem tudom, de rákérdezni nem merek..
2013. szept. 21. 12:26
40/76 anonim válasza:
Merjél, jogod van szólni, ha olyasmit csinál, ami neked kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!