Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról hogy egy magyar lány és egy pakisztáni fiú összejöjjön, ráadásul 7 év korkülönbséggel?
Köszi a válaszokat! :) Remélem tényleg hamarosan jobb lesz, ahogy írtátok...
Igazából nagyon vegyes érzések kavarognak bennem. Mondjuk még friss ez a "forever", nemrég hagytuk abba a beszélgeést, úgyhogy remélem az "idő mindent begyógyít" mondás is igaz lesz, legalábbis enyhít majd rajta. Egyszerre vagyok rá mérges, és bánom hogy miért húzta egész idáig, de ugyanúgy hibáztatom magamat is, megbántam pár dolgot. Na meg talán egy kicsi féltékeny vagyok. Még hiányzik, és egy év ugye elég nagy nyomot hagyott, rengeteg emlék, érzés stb. De az a lány tényleg szép, és azért kívánom neki hogy az a lány sokkal jobb legyen nálam, legfőképp normálisabb, nálam őrültebbet nem hiszem hogy talál :) Jó lecke volt mind a kettőnknek. Ő is megismerte, milyen egy igazán őrült lány, aki képes 5 oldalakat írni a semmiről és anélkül hogy ismerné belészeretni, és persze az életformámat is megtapasztalta, kicsit ki is akadt a családomon. Oké, megint hosszú lesz :) Szóval örülök hogy beszéltünk, de lehetett volna rövidebb is ha így kell végződnie. Annyira még nem tudom happy endként felfogni, de örülök hogy nem let ebből semmi komoly baj. Remélem most boldog és igazán szerelmes... Igazából megérdemli...
Köszi a sok választ, drukkolásokat, figyelmeztetéseket, bíztatásokat! Kicsit még nagy a tátongó űr bennem, de remélem nekem is szántak valakit. Lehetőleg kevesebb, mint 1000 km-es körzetben :)
Mégegyszer köszi mindenkinek! (És nem baj, ha írjátok hogy megmondtátok, igazatok volt egyes részekben, sajnálom... De azért jó egy kaland volt...)
Es most?:))
Nekem is volt egyebkent nagyon hasonlo elmenyem, kb 2 honapja lett vege, es ez az eddigi legjobb dontesem, de azert nagyon kivancsi lennek, hogy igy 6 ev utan mi a konkluziod.:)
Sziasztok! Jó lenne tudni mi lett, énis bele csöppentem egy afféle "kapcsolatba" csak minden nap találkozunk és túl csodálatos minden hogy igaz legyen, de nem volt köztünk testi kapcsolat, furcsa minden és gyönyörű, gondolatomba az jár hogy megvan az igazi, azt adja amire vágyok, a szerelem és a romantika, kedveskedés és viszonzás, brutálisan jó ez az érzés, de van egy stop tábla, és azért jutottam el ide is, meg kutatásokat csinálok mert furcsa, az életben nem volt ilyen csodás harmonikus kiegyensúlyozott kapcsolatom, mint ezzel a férfival, aki minden gyönyörű szavakkal táplál, és szinte sír mikor vége a talinak, remegő ajka, és erős ölelés, gyönyörű szavak, mintha én lennék maga az Istennője (fenébe bele, elcsavarta a fejem teljesen)
Tartás van bennem kicsi, lebeszélnek róla 60-40%, de egyszerűen azt érzem hogy megkaptam amire vágyok. (Semmi tárgy stb...) nem fogadok el semmit, mindig jön 5percre oda ugrik a meló helyemhez egy puszira, este mikor végzek akkor is puszi el kísér, nem akar elengedni, mintha igaz lenne de mintha igaz is lenne...
50-50% szerintem megszerettem, de mi a gubanc ez, nem tudom!???? Segítsetek, vagy a kérdező megvan még? Folytattátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!