Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról hogy egy magyar lány és egy pakisztáni fiú összejöjjön, ráadásul 7 év korkülönbséggel?
közgáz és újságíró
23 éves, hány éve utazik? Egy egyetem minimum 3-4 éves, két eltérő diploma 5-6-12 év. 18 éves kortól kezdve valószínűleg nem lehet meg neki.
Egy diplomája van szerintem, csak két szakot is végzett. De a média, újságírást nem nagyon szereti, nem csinálja. "Szeretne normális életet élni, nem mások után futkosni és belemászni a magánéletükbe..."
Ez nekem is feltűnt, sok időbe telt mire megkérdeztem és rájöttem, de Pakisztánban 15 éves korodban befejezed a gimit, utána ment a fősulira/egyetemre (nem tudom mi az Gujratban) 4 év alatt befejezte. Utána Görögországban dolgozott pár évet, ott volt a családja is, de lejárt a vízuma így elment olaszba újat csináltatni hátha ott több a munkalehetőség... Tudtam hogy valaki beleköt majd, de tényleg sok mindent tudok :D és nekem is van annyi eszem hogy megkérdezzem ha valamit nem értek. Arrafelé nem minden olyan egyértelmű... Például most azért ilyen nehéz papírt szereznie, mert ott ez a diploma neki csak arra elég hogy mondjuk rendőr legyen nem ügyvéd orvos stb. Vagy ki gondolná hogy ott nem kell jogsi a vezetéshez csak a nagyobb városokba? :) Mondjuk neki van motorosjogsija... Kérdezz akármit,szakértője vagyok :) Ezért nem akarom elveszíteni :( :'(
Hát igen, elég fura... főleg hozzánk képest... Ő is elég meglepve fogadta hogy még a gimit sem fejeztem be :D
Én őszintén sajnálom szegényt... sokkal jobb életet érdemelne... Tényleg sokat küzdött, tapasztalt. Mondjuk innen Magyarországról, ahol legálisan volt élhetett volna papírokkal elment, mert szinte semmit sem fizetnek másokhoz képest. Úgyhogy annyira nem rossz neki, lennének lehetőségei, csak makacs. Az a filozófiája hogy nem szeretne semmit visszasírni miért nem tette meg, úgyhogy mindent ki kell próbálni. Első dolga lesz ha papírokat kap, hogy elmenjen Hollandiába, mert ott ő lehet a legjobb cricket-játékos, úgyértem az a szenvedélye és ott vannak rá lehetőségei és állítólag nagyon jó. Csak próbálja az álmait követni, de korlátozva van. Diplomával, külföldön, egy csomó munka után újságkihordó legyen és most még lakása sincs? Alszik a csillagok alatt 100 másik ember mellett az álmaiért, ott pedig úgy viselkednek velük mint az állatokkal... Nem tehet róla hogy Pakisztánban nem elég jó a képzés... És ha tényleg nem szeret, ha tényleg hazudott, akkor elég kétségbeesett lehet ha még egy 16 éves magyar őrült (ő is beismerte hogy őrült vagyok :D ) lánnyal is képes chatelni hogy ha két éven belül nem jön össze a papír legyen B terve... De ha ezt el meri velem játszani, azt lesheti mit fogok csinálni... De még mindig nem igazán tudtátok kedvemet szegni tőle, elvenni a hitemet hogy tényleg szeret..
Kedves Kérdező!:D
Te már egy naplót írsz nekünk már ne haragudj!:D Röviden bele-bele olvasgattam abba, amit írtál, de túl hosszú ahhoz, hogy végigolvassam. Egy biztos, ha ezt 2-3 év múlva visszaolvasnád fognád a fejedet, hogy milyen voltál 16 évesen.:) Másrészt úgy tudod elfelejteni, ha NEM beszélsz vele és a barátaiddal töltöd az időt és ismerkedsz, eljársz közösségekbe. Nyilván, ha otthon vagy és csak rajta jár az eszed és a barátnőiddel is róla beszélsz úgy nem fogod elfelejteni egy könnyen (nyilván azért erre is szükség van, hogy megbeszéld valakivel és átgondold), de azért jó lenne, ha sikerülne elterelni a figyelmedet róla. Én, ha felejteni próbálok hibákat keresek a másik emberbe, hogy ne csak a jót lássam és ne legyen előttem minden rózsaszín ködös, de ha nem találsz benne, akkor csak nagy a köd nem ő a tökéletes!:D Menj moziba, strandra, nyaralni, bulizni és kapcsolódj ki. És legközelebb vigyázz az arabokkal, de nagyon!!
Mellesleg nem vagy hülye, ahogy te írtad csak még tapasztalatlan és ebből kifolyólag naiv az emberekkel szemben, épp ezért hallgass olyanokra, akik már átéltek hasonlót és van tapasztalatuk nyilván nem rosszindulatból akarnak lebeszélni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!