Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig cigány lánynak van esélye magyar fiúnál? 15/L
Köszönöm a válaszokat.
bocicsoki2:Szerintem pont hogy inkább akkor kéne hogy esélyt adjon ha normális.Persze,ez is egy vélemény,és az igaz hogy megvan az oka hogy ez a vélemény kialakult a cigányokkal szemben.Hiszen tényleg csak pár százalékuk normális.
the_sunset_limited:Igen volt,de rá pár évre el is váltak,szóval számomra ez nem túl jó példa.
Kittiiiiiii:Akik ismernek legtöbben azt mondták hogy értelmes vagyok.Tanulmányi eredményem az hullámzó,de minimum 3-as azért meg szokott lenni.Nem,nincs mögöttem gyilkos maffia.:D
6.válaszoló:Anyummal élek,ő magyar szóval ez csak nem akkorra gond.Apummal meg ráér a találkozás később,ha már bízik bennem/bennünk,és ismer egy ideje.Örökké azért csak nem tartana ettől az egésztől.
az öreg raszta:Tetszik a nickneved,de komolyan.:) A sajátomnál maradással kapcsolatban,a cigány fiúk pont annyira sajátom úgymond mint a magyar fiúk,hiszen félig ilyen,félig olyan vagyok.
8.válaszoló:Ahogy az egyik válaszolónak is írtam ez is érthető,mert nem véletlen alakult ki ez a vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!