Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig cigány lánynak van esélye magyar fiúnál? 15/L
Én azt hittem, hogy a cigányok is magyar állampolgárok...
Tehát magyar. Az, hogy ezt ki mennyire éli meg, az egyéni szocializáció kérdése. Valójában nem is a "magyarok" csinálnak ügyet a cigányság kérdéséből, hanem a cigányok, hogy teljesen elkülönítik magukat a "magyaroktól" és a magyarságtól azzal, hogy cigánynak vallják magukat és a viselkedésükkel szándékosan provokálják a környezetüket.
Se nem több, se nem kevesebb, mert minden ember egyenlő.
Csak talán végre be kellene illeszkedniük a társadalomba és nem fennen hirdetni, hogy azért mert ő cigány ezért kiközösítik...bla-bla-bla...Ha nem ad okot arra, hogy kiközösítsék, akkor nem fogják kiközösíteni.
Engem még egy igazi roma lány sem zavarna, ismerek is párat és szerintem aranyosak. Volt amelyik meglepően kedves is volt eddig velem.
magamról mesélnék kicsit roma vagyok .. vagyis van bennem.. 15 évesen jöttem öszze a magyar párommal már akkor tanultam gimibe jártam az egyik legszebb csaj voltam és okos talpraesett. dolgoztam suli mellett szüleim nem voltam gazdagok de mindent megadtak nekem főleg a lehetőséget hogy tanuljak..és biztatást hogy ne adjam fel lehet belőlem valaki.
ma 27 vagyok az akkori párom a férjem lett mert igen is okos szép tanult nő lettem és szerettem nagyon a páromat .pedig anyósomékkal lepárbajoztuk az összes harcot amit lehet és ott nyertem meg őket hogy a vitáink során sosem alacsonyodtam le cigány szintre mindig csak védtem magam és sosem támadtam nem beszéltem csunyán.észérvekkel bizonyitottam hogy igen is van helyem a gyerekük mellett ,és mikor anyosom lelépett egy pasival ekkor tanulás mellett vezettem a párom háztartásást segitettem anyukámnak és dolgoztam egyszerre itt bizonyítottam hogy nem az a cigány aki annak születik hanem aki úgy is él...KÜZDJ .. ÉS MUTASD MEG ...MINT MÁR SOKAN HOGY KÖZTÜNK IS VANNAK ÉRTÉKES EMBEREK..
üdv
Teljesen igaza van az előttem szólónak..."itt bizonyít,ottam hogy nem az a cigány aki annak születik hanem aki úgy is él."
És nekem is megváltozott a véleményem a cigányokról a jobb irányba persze kivételek mindig vannak...
És h a kérdésre is válaszoljak persze mért ne lenne esélyed ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!