Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, milyen lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, milyen lánynak jön be egy olyan fiú aki magyar nemzeti rockot halgat és ilyen koncertekre jár, nem az a bulizús fajta, hanem inkább szeret kettesben lenni a barátnőjével, és ami a legfontosabb, hogy hisz Istenben és hazafi?

Figyelt kérdés
Rólam van szó.
2010. márc. 7. 11:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nyilván egy szőke plázacicának...
2010. márc. 7. 11:41
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem egy olyan lánynak jön be, aki magyar nemzeti rockot hallgat és ilyen koncertekre jár, nem az a bulizós fajta, hanem inkább szeret kettesben lenni a barátjával, és ami a legfontosabb, hogy hisz Istenben és hazafi.
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
"hisz istenben" LOL!!! :D
 4/18 anonim ***** válasza:
52%
"Bizony mondom néktek, olyan lánynak jön bele vala aki magyar nemzeti rockot hallgatá vala, és ilyen koncertekre jár, nem az a bulizós fajta, hanem inkább szeret kettesben lenni az barátjával és ami a legfontosabb vala, hogy hisz Istenben és hazafi valék" Ezékiel 24.3
2010. márc. 7. 11:44
 5/18 anonim ***** válasza:
15%
Hát nekem nem az biztos. Nem bírom az ilyen nagy magyar pasikat:)
2010. márc. 7. 11:46
 6/18 anonim ***** válasza:
18%
Te tipikusan az az ember vagy, akinek a legnagyobbszórakozás az, hogy tüntetéseken az árpád sávos zászlót lobogtasd, hihetetlenül okosnak és erősnek érzed magad ha a tömegben vagy. Egyébként meg egy senkiházi gyenge lelkű és testű kis tizenéves vagy.
2010. márc. 7. 11:48
 7/18 anonim ***** válasza:
18%

Leírtál mindent,amit gyűlölnék egy srácban. Nemzeti rock, "hazafiság" , hisz Istenben...na ez így nekem nagyon sok(k)...

18/L

2010. márc. 7. 11:49
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg az az undorító, aki nem szereti a hazáját, és semmi hazafiasság nincs benne. És ennek semmi köze nincs a tüntetésekhez meg az árpádsávos zászlóhoz.
2010. márc. 7. 12:02
 9/18 anonim ***** válasza:
29%
Az igaz, hogy undorító az az ember, aki nem szereti a hazáját, de azt lehet többféleképpen is. Aki nem vonul az utcára és ordibál, tör-zúz, nem lenget Árpád-sávos lobogót és még csak nem is fasiszta, az még IGENIS szeretheti a hazáját.
2010. márc. 7. 12:47
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

De mi a baj az Árpád sávos zászlóval? ezt soha nem értettem... Benne vannak az Árpád sávok a címerünkben, nem egy város címerében, nemzeti zászló volt sok száz évig stb. Inkább büszkének kéne lennie mindenkinek az Árpád-sávos zászlóra.

(Egy nem tüntető és törő-zúzó hazafi)

2010. márc. 7. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!