Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, milyen lánynak jön be egy olyan fiú aki magyar nemzeti rockot halgat és ilyen koncertekre jár, nem az a bulizús fajta, hanem inkább szeret kettesben lenni a barátnőjével, és ami a legfontosabb, hogy hisz Istenben és hazafi?
"Aki nem vonul az utcára és ordibál, tör-zúz, nem lenget Árpád-sávos lobogót és még csak nem is fasiszta"
Elég ostoba vagy, ha szerinted aki nemzeti rockot hallgat az fasiszta és tör-zúz. Szerintem ismételj egy kis törit...
Nekem például bejönnek! Én is szeretem a hazámat, mégsem török zúzok! Az Árpádsávos zászlóval én sem értem mi a baj! Tényleg a címerünk felét az alkotja!!
Imádom a magyar nemzeti rockot! Nem járok bulizni, max koncertekre, és nincs jobb annál, amikor a párommal elvagyunk kettesben! Hát Isten. Nem mondanám magam hithű katolikusnak, de azért hiszem, h van valami felsőbbrendű izé, nevezzük Istennek. Ne izgulj, sok embernek bejöhetsz, csak nem akard másokra ráerőltetni a nézeteidet!
Én is nemzeti rockot halgatok és ilyen koncertekre járok!
Mégsem voltam még tüntetésen nem szoktam törni zuzni és a ruházatommal sem keltek félelmet semmilyen kisebbségben! Szóval akkor most undorító vagyok?
Szerintem inkább az az undorító aki full b##isan meg csövesen öltözködik, lenéz mindenkit, és az egyetlen életcélja hogy gazdag legyen és legyen 1 vagy több nagy csöcsű pláza cicája akiket furikázhat a BMW-én mert ez a menő az RTL-en és lenéz mindenkit aki normálisan akar élni!
(Bocs ha megsértettem valaki érzékeny lelkivilágát)
Életemben nem voltam még tüntetésen és nem is szándékozok menni, de egy Árpád-sávos zászlót be akarok szerezni, én büszke vagyok arra,hogy magyar református vagyok és azért a mivoltomért megalni is képes vagyok, minthogy meghaljak.
Már csak egy olyan kislyány kell nekem .mint amilyen én vegyok,ja és azt elfelesjtettem mondani,hogy monarchista vagyok, 18 F.
Én is PONT ilyen vagyok, csak lányban. Meg ha még mindig 18 éves lennél, mondanám hogy itt vagyok:D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!