Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz a magyar fiúk 80%-ának becsajozni és miért van az, hogy még a legkövérebb lánynak is hamarabb lesz párja Magyarországon, mint egy átlagos, hétköznapi srácnak?
Én is kíváncsi lennék, hogy honnan van ez az adat és mi alapján számolták ki a százalékot.
Ha ez megnyugtat, én nem kezdenék soha dagadt csajjal. Látod én is milyen g*ci vagyok és nem csak a lányok?:D
A magyar fiúk 80%-nak kicsit sem nehéz a csajozás. A magyar KISfiúk 80%-nak nehezebb maximum. És azok közül is annak aki csak sírni tud, és nem mer lépni.
Szokták mondani aki mer az nyer. Ide tökéletesen alkalmazható ez a mondás. Te is ahelyett, hogy itt sírnál, tennél a cél érdekében valamit és máris barátnővel az oldaladon feszíthetnél...
#2!:
Mára ott a pálma!
Mert még a legkövérebb lánynak is nunija van, nem kukija.
Ez azért nem igaz. Szerintem azért van sok csaj kapcsolatban, mert a kövér és csúnya lányok rámenősek, és felszedik az átlagos pasikat. Ez az észrevételem. Én pl. karcsú vagyok, de nem rámenős. Ezért nincs pasim. Aki meg udvarol, az nem tetszik.
míg az átlagos fiúk nagy része várja a sült galambot, nem nyitottak a lányok felé. Vagy ha nyitottak, akkor rondák, alacsonyak vagy bunkók.
Sok jó srác van, aki szelíd, kedves, még értelmes is, de nem áll szóba a nőkkel, vagyis bezárja magát. Aztán meg sír, ha a kövér csúnya lányok udvarolnak nekik....de ők nem tesznek semmit!
Sokszor volt olyan, hogy nekem nagyon-nagyon bejött volna egy srác, bírtuk is egymást, de nem tudtam, hogy mit akar, én meg nem akartam nyomulni. Egyszer csak láttam, hogy összejött egy nyomulós ronda kövér lánnyal, miközben mindig azon sírt, h hozzá csak a kövérek jönnek, csak ők nézik meg őt...
A sültgalamb - várás a jellemző.
Esetleg mg az, ha egy fiú nagyon magasra teszi a lecet, és hozzá képest bomba nőket szólít le... hát ezt ne kommenteljem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!