Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz a magyar fiúk 80%-ának becsajozni és miért van az, hogy még a legkövérebb lánynak is hamarabb lesz párja Magyarországon, mint egy átlagos, hétköznapi srácnak?
Különleges érzék nem. Tapasztalat, az igen.
Pontosan. Majdnem szó szerint ugyanezt mondtam én is. És persze, hogy nem szégyen. Sokáig én sem értettem a nőkhöz. De felismertem a hiányosságom és nem nyavalyogtam (és eszembe sem jutott, hogy a nőket hibáztassam!), hanem mindent megtettem azért, hogy fejlesszem magam. A szégyen az, ha valaki tudja, hogy nem megy neki valami, de nem tesz semmit a fejlődés érdekében.
Ez van, nálunk még mindig a pasinak kell teperni jó esetben a csajért. Kivétel ez akkor, ha ultramegaűberatommájer vagy, mert akkor a lotyók rád fognak hajtani bármekkora gyökér is vagy. Olvastam olyat itt, aki ki volt borulva, hogy 'jajj más kultúrában a csajok is oda mennek a fiúkhoz'. Ezt nem nagyon tudom ebben a formában elképzelni, ahogy ez le van írva. Maximum olyanban, hogy arányaiban több lány próbálkozik a srácoknál. De ott sincs minden lúzer nyominak barátja.
Leírom dióhéjban, hogy vezetett el az út az első barátnőmhöz, hátha okul belőle valaki. Adott két jóbarát, fiatalok még 19évesek, érettségi után. Egyiküknek sem volt barátnője, átlagosan frusztrált csávók. Legyen az egyik Pista, a másik Géza. Pista észrevette, hogy van egy kiscsaj, Juliska, aki elég jól néz ki és szünetekben mindig próbál Pistával szemezni. Géza barátjának elmondja Pista ezt a tényt, mire Géza: "Persze, majd pont téged néz vazze, ne álmodj!". Pista ahelyett, hogy meghátrált volna eme 'biztatástól', kinyomozta, hogy Juliskát Juliskának hívják és felvette vele interneten a kapcsolatot. Ott elhívta randizni és néhány alkalom után összejöttek és 2 évig boldog kapcsolatban éltek. Epilógus: Pistának azóta már a sokadik barátnője van, Gézának azóta is csak egy, az amerikai Kézy.
A történetből azt akarom kihozni, ha eléggé nyitott szemmel jársz a világban, akkor bármilyen átlagos Pistáról ott álmodozhat a szép Juliska, csak észre kell venni. Ha észrevetted, akkor nem szabad habozni, mert még a végén a helyi vagány legénnyel Lajossal összejönni és újra sokat kell várni a lehetőségre.
Szóval mákod volt,mert volt ott egy csaj akinek bejöttél.
Ezt egyszerűbben megfogalmazhattad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!