Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz a magyar fiúk 80%-ának becsajozni és miért van az, hogy még a legkövérebb lánynak is hamarabb lesz párja Magyarországon, mint egy átlagos, hétköznapi srácnak?
Lényegében azért, mert a nők többsége kezdeményezni nem fog, akármennyire tetszedjen az a pasi és a pasi el kell felejtse elöző égéseit, tanuljon a hibáiból és újra és újra próbálkozzon.Ilyen a mi kis világunk.Társadalmak között van különbség, van ahol tök laza az ismerkedés és lényegtelen hogy ki szedett fel kit, mikor az eredmény a fontos, felfogás, nevelés kérdése az egész.A csajok között is sok butácska van.Mit számit ha a srác helyes de szégyellős.Mindenki a maga természetével.Az a baj, hogy már az emberek nem keresik az igazi értékeket.Egyes külföldi országokban ez nem is téma, ha a nőnek kell a pasi, akkor szemezik, mosolyog neki, de ugyebár tudjuk hogy egyes nőknek már ez is sok.Nehogymár rizikózzon és ne viszonozza a pasi a mosolyát.
Szégyenlős srác rámenős csajjal talál, szégyenlős csaj meg kezdeményező pasival.Ennyi, mindenki amilyennek született és kész.
"# 10/14
Hallod te aztán ritka felszínes, válogatós lány vagy. Azért adhatnál esélyt a csúnya vagy alacsony srácoknak is, meg is érdemled, hogy nincs párod, de alapból nem is vagy szimpatikus, amit írtál azon gondolkozz el és nézz magadba, nem minden a külső. Lehet, hogy abbban a kövér lányban több szeretet van, mint benned, ebben az esetben én is inkább azt a lányt választanám. Egyébként nekem van barátnőm, egy nem túl szép, de annál nagyobb szívű lány személyében."
Oké legyen ez. Te alkudj meg, de én akkor is csak olyannal akarok együtt lenni, akihez vonzódom kívülről-belülről.
Egyrészt azok a lányok, akiket sokan lekövéreznek, sokszor normálisan fejlett, csinos, 38-40-es, esetleg kicsit teltkarcsúbb 42-es méretű nők, akik azért igencsak tetszenek egy pár pasinak, ha nem is mindenkinek.
Másrészt a mai férfiaknak sokszor gőzük sincs, hogy kell bánni egy nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!