Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen nehéz a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a magyar fiúk 80%-ának becsajozni és miért van az, hogy még a legkövérebb lánynak is hamarabb lesz párja Magyarországon, mint egy átlagos, hétköznapi srácnak?

Figyelt kérdés

2012. dec. 14. 11:54
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

"míg az átlagos fiúk nagy része várja a sült galambot, nem nyitottak a lányok felé. Vagy ha nyitottak, akkor rondák, alacsonyak vagy bunkók."

Na u8gye?! Te magad mondtad. De ha egy ilyen srác itt panaszkodni mer, egyből leugatjátok!

2012. dec. 14. 12:14
 12/39 anonim ***** válasza:
"ugye"
2012. dec. 14. 12:15
 13/39 anonim ***** válasza:
Jók a válaszok és általánosak. Akinek már sikerült az úgy is válaszol. Egy biztos szórakozó helyeken nem lehet senkit felszedni, csak szexre. Aztán attól is függ ki hol lakik, milyen a baráti köre. Magyarul eddig értelmes választ nem kapott. Egyébként függ attól is az ismerkedés, kinek mi van a fejében. Nem gond ha a mosogatólében van némi szövetállomány. Szóval nem tudom merre laksz, de sehol sem lesz könnyű. Ez minden korosztálynál gondolt okoz.
2012. dec. 14. 12:17
 14/39 anonim ***** válasza:

Hahaha! Tudod, aki magát ducinak hívja, az valójában egy kövér disznó, aki magát szépnek tartja, vagy mások által szépnek mondottnak tartja, az ronda mint a bűn, szóval ezek alapján ha te magadat csak egy átlagos srácnak tartod, akkor meg sem kérdezem milyen lehetsz valójában.

A hozzáállásod meg olyan mint a balf.asz lúzereké. Így meg viszont sohasem lesz csajod.

2012. dec. 14. 12:19
 15/39 A kérdező kommentje:

# 10/14

Hallod te aztán ritka felszínes, válogatós lány vagy. Azért adhatnál esélyt a csúnya vagy alacsony srácoknak is, meg is érdemled, hogy nincs párod, de alapból nem is vagy szimpatikus, amit írtál azon gondolkozz el és nézz magadba, nem minden a külső. Lehet, hogy abbban a kövér lányban több szeretet van, mint benned, ebben az esetben én is inkább azt a lányt választanám. Egyébként nekem van barátnőm, egy nem túl szép, de annál nagyobb szívű lány személyében.

2012. dec. 14. 12:21
 16/39 A kérdező kommentje:

# 14/15

Valóban nem volt könnyű barátnőt szereznem, pedig elhiheted nem vagyok ronda srác, inkább átlagos kategória. Van nem is egy szintén átlagos külsejű haverom és többnyire nekik sincs barátnőjük ellenben csak az én osztályomban van 4 kövér lány, akinek nem is akármilyen pasija van és ez szerintem elmond valamiat a hazai lányokról felszínesség tekintetében, ellenben mi fiúk inkább nézzük a jellemet. Én is azért adtam esélyt annak a lánynak, akivel most összejöttem nem rég, mert láttam, hogy nem olyna, mint a többi lány jellemre, hanem egy igazi kincs. Tud őszintén szeretni, nem a vagyon és a külsőség a legfontosabb neki, mint a többi lánynak. Ritka az ilyen lány manapság. Tényleg vicc, hogy sok haverom egyálalán nem ronda és mégis koptatják le őket még a csúnya, kövér lányok is például. Szóval nem csak a szép lányok felszínsek, hanem úgy az összes lány 90%-ban mondjuk.

2012. dec. 14. 12:27
 17/39 Diavolino44 ***** válasza:

5 valaszolo! Ment a pacsi!

Szinten meghagyom a duci lanyokat neked kedves kerdezo. Javul az arany :)

De ahogy olvasgatom itt, azert megvannak a szintek

1.) Sose lesz csajom?

2.) Miert csak a csunya lanyoknak kellek?

3.) hogyan valtoztassam meg csajom hogy ne bantsam meg?

4.) a kovetkezo kategoria: a kurv@ jo csajom van es nem jarok fel ide sipitozoni. Jah ez nem kerdes volt :)

2012. dec. 14. 12:28
 18/39 anonim ***** válasza:
24%
A 10. válaszoló nem felszínen, te vagy túl DEDÓS ÉS BUTA kérdező, nőlj már fel!
2012. dec. 14. 12:36
 19/39 gabriell88 ***** válasza:

A saját párkapcsolatomból kiindulva.

A páromnak 1 hónapnál több kapcsolata nem volt.Előttem 2 éve pedig egyáltalán senki.Elmondása szerint futó kalandjai voltak, és próbálkozott de nem.

Nos mi hogyan jöttünk össze? Kisvárdán születtem és 20 évesen elköltöztem Budapestre, itt megismerkedtem egy sráccal a neten, akivel jó baráti kapcsolatunk alakult ki,az ő legjobb barátja a párom.2 éve Horvátországba készült a banda és maradt 2 üres hely, 40 ezerért 1 hét, nem tartottam pénznek érte, így jelentkeztem,elmentem.Csak szimplán jól akartam magam érezni, hisz sosem jártam tengerparton:) itt találkoztam a párommal. Nem kellett sok, 3 nap után fellobbant a láng.

Sosem tudhatod, mikor és hol talál rád a szerelem, de ha rágörcsölsz nem is fog sikerülni, persze ez nem azt jelenti, hogy ha tetszik egy lány ne próbálkozz be, csak ne erőltesd:)

2012. dec. 14. 12:37
 20/39 anonim ***** válasza:
6%

nyaffnyaffnyafff jajj átlagos vagyok jajj nem szeret senki,jajj feljövök ide nyavajogni

ne máááár...

2012. dec. 14. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!