Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról hogy egy magyar lány és egy pakisztáni fiú összejöjjön, ráadásul 7 év korkülönbséggel?
Ezek az esetek csak számunkra szélsőségesek,nekik megszokottak.
Nem ismerjük de te sem,ha ennyire nem tudsz róla dönteni.Egyszerűen vágysz arra hogy valaki foglalkozzon veled és ezért hiszed azt hogy "szereted".
Én mindenesetre meguntam a győzködésed.
Ha te 16 évesen egy félig ismeretlen,nálad ennyivel idősebb,külföldön élő menekült arabban véled megtalálni a "Nagy Ő-t" hát azt hiszem ezt itt befejezhetjük.
Minden jót.
Még szép hogy téged választanék ilyen célra.Tudod milyen hatalmas különbség van màr egy 16 és egy 20 éves közt?!
Nem,nem hiszem hogy meg fog ölni vagy ilyesmi:D
Ha megvan amit akart,egyszerűen rákényszerít hogy az ő életüket éld ha ellenállsz akkor pokollá teheti a tiédet.
Náluk megszokott hogy nyilvánosan több szeretőt tartasanak,az asszony verése..
"Ennyire lerítt volna rólam hogy szeretetéhes vagyok és szeretem? Nem akarom elhinni..."
Varj, megprobalom illusztralni.
Nagyjabol ez a helyzet.
:D :D Oké... Remélem azért ebben volt egy kis túlzás :D (De tetszik a kivitelezés :D)
Olyan nehéz elhinni hogy én vagyok az egyetlen aki ezt tenné... És miért pont velem találkozott pont itt, Debrecenben, pont ugyan azon a vonaton, miééért? És én miért voltam ilyen naiv hogy mindent elhittem neki :( Olyan rossz ezzel szembesülni... Ha tényleg ez a helyzet, remélem legalább élvezte ezt a fél évig tartó hülye játékot :( :(
Amúgy meg milyen luxus menekülttábor ahol facebookozni lehet?
Kicsit hihetetlen..
:) Mobilnete van... Habár az tényleg fura hogy panaszkodik hogy nincs pénze, de mobilnete van :(
Régen netkávézóba járt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!