Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátom barátjával. Nagyon ki vagyok. Mit kellene tennem? Elomndjam? 19/L
Ha szereted a barátodat, akkor mindenképp mondd el. Nem is csak azért, mert kiderülhet, hanem mert megérdemel ennyit. A reakciója több esélyes, de köztük van az is, hogy megbocsájt!
Ha nem szereted és nem látsz jövőt a kapcsolatban(és mivel képes voltál lefeküdni mással - egy elcsattant csóknál ez azért kicsit több), és biztos vagy benne, hogy a másik féltől se fog kitudódni, akkor szerintem jobb ha nem mondod el. Egyáltalán nem biztos, hogy egy idő után úgyis kiderül.
(őszintén, én egy éve megcsaltam a barátomat egy ismerősével és azóta se tudta meg)
Az 58, 60-as hozzaszolo vagyok. Ahogy az 5-os pontban mondtam, hogyha a sajat onzo erdekedben akarsz cselekedni akkor nagyon rosszul csinalod es nem latok sok remenyt a felepulesedre. Ez a baratodrol kell hogy szoljon.
Eppen ezert akkor is el kell mondanod ha nem szereted, nem akarsz tole semmit es nem tudna meg. Nem mondok jelzoket hogy milyen lennel ha nem igy tennel. Az csak rosszabb ha nem tudja meg. Muszaj tudnia azert is hogy tudja milyen haverja/ismerosei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!