Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a barátom barátjáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátom barátjával. Nagyon ki vagyok. Mit kellene tennem? Elomndjam? 19/L

Figyelt kérdés
Ha megtudná hogy a haverja feküdte le velem egy világ omlana össze benne.Nem tudom mivel tennéj jót.Tudom nagy hiba volt,de már vissza nem tudom csinálni.Megtörtént...ez van..szégyenlem magam stb.
2013. jún. 2. 21:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
5. Ja es lasd be ugy ahogy en is belattam hogy ezt mar qrvara elb@sztad es ne azert csinald az egeszet mert arra szamitassz hogy megbocsajt vagy majd mindent rendbe hozol. Valoszinu nem fog. Tedd azert mert ennyivel tartozol neki es ez az egyetlen modja hogy valamire valonak mondhasd magad.
2013. jún. 2. 23:25
 62/64 anonim ***** válasza:
28%

Ha szereted a barátodat, akkor mindenképp mondd el. Nem is csak azért, mert kiderülhet, hanem mert megérdemel ennyit. A reakciója több esélyes, de köztük van az is, hogy megbocsájt!

Ha nem szereted és nem látsz jövőt a kapcsolatban(és mivel képes voltál lefeküdni mással - egy elcsattant csóknál ez azért kicsit több), és biztos vagy benne, hogy a másik féltől se fog kitudódni, akkor szerintem jobb ha nem mondod el. Egyáltalán nem biztos, hogy egy idő után úgyis kiderül.

(őszintén, én egy éve megcsaltam a barátomat egy ismerősével és azóta se tudta meg)

2013. jún. 3. 10:32
 63/64 anonim ***** válasza:

Az 58, 60-as hozzaszolo vagyok. Ahogy az 5-os pontban mondtam, hogyha a sajat onzo erdekedben akarsz cselekedni akkor nagyon rosszul csinalod es nem latok sok remenyt a felepulesedre. Ez a baratodrol kell hogy szoljon.

Eppen ezert akkor is el kell mondanod ha nem szereted, nem akarsz tole semmit es nem tudna meg. Nem mondok jelzoket hogy milyen lennel ha nem igy tennel. Az csak rosszabb ha nem tudja meg. Muszaj tudnia azert is hogy tudja milyen haverja/ismerosei vannak.

2013. jún. 3. 20:31
 64/64 emese94 válasza:
Ne iteljetek mar el szegenyt..megtortent....de ennek oka van kedves kerdezo gondolkodj el a baratodal milyen viszonyba vagy?Mi tortent kozotetek hogy ide jutottal?Esetleg a haverja jobban tetszik?Minden estre van oka gondold magadba vegig megtortent ne band csupan eltel a pillanatnak...en is voltam hasonlo helyzetbe ...szerintem halgass ne mond el neki ha meg kiderul akkor ez van sok sikert
2013. aug. 17. 21:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!