Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátom barátjával. Nagyon ki vagyok. Mit kellene tennem? Elomndjam? 19/L
persze a barátod haverjával volt eszed tudni mi ???
akkor ezt is old meg magad.
Nem aludtál? :O
Jaj te szegény.
Mondd el és kész.
Én sok hibát követtem el éléetem folyamán,de ilyen szemétséget még soha,szóval leolthatnálak,de nem teszem..
Mondd el.Megkönnyebbül a lelkiismereted(ha van),és előbb-utóbb úgy is kiderülne..
pff nagyon szánalmasak vagytok...
-Az te vagy ribi.
nem osztás kértem,hanem tanácsot.
-rendben. legközelebb ne ülj bele a kövi f@szba, ami nem a barátodé.
Nyilván ti olyan tökéletesek vagytok igaz?Soha senkivel nem történt itt hasonló...
-de, egyszer megcsaltak egy krvával, olyannal, mint te. utolsó ribi, ahogy te is.
sok állzent ember.
-azért vagyunk álszentek, mert mi nem kefélünk félre csak mert viszket? ja, akkor igen, azok vagyunk.
Nm mondom hogy helyeseljetek,tudom hogy szemétség volt,de nem kérek osztást.Így is elég bajom van,2 napja nem aludtam már.
-Helyes, megérdemled. Mondd el a barátodnak, remélem ő is jól kioszt és egy életre megutál, mert csak ennyit érdemelsz te riherongy.
"nem osztás kértem,hanem tanácsot. "
Mégis mire számítottál? Egyébként a sok osztás közt ott vannak a tanácsok is!! Valaki azt írja mondd el, valaki azt hogy ne... csak olvasni kéne tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!