Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a barátom barátjáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátom barátjával. Nagyon ki vagyok. Mit kellene tennem? Elomndjam? 19/L

Figyelt kérdés
Ha megtudná hogy a haverja feküdte le velem egy világ omlana össze benne.Nem tudom mivel tennéj jót.Tudom nagy hiba volt,de már vissza nem tudom csinálni.Megtörtént...ez van..szégyenlem magam stb.
2013. jún. 2. 21:16
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
95%
Őszinteség Egy életre megutál, de legalább te tudod, hogy elmondtad neki. Vagy ha annyira szeret meg tudjátok beszélni a dolgot. De ezt ne hallgasd el előle, ennyivel tartozol neki!
2013. jún. 2. 21:17
 2/64 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon kivagy?! Hát legyél is!

Ne mondd el neki, hanem szakíts vele és hagyd békén. Lehet a havejától úgyis megtudná...

2013. jún. 2. 21:18
 3/64 anonim ***** válasza:
64%
szerintem kussolj...bár előbb-utóbb ki fog derülni, majd meglátod
 4/64 anonim ***** válasza:
94%

Hát szégyellheted is magad. Meg a barátja is. Egy szava nem lehetne, ha kapna egy párat a "barátodtól".

"Megtörtént...ez van..szégyenlem magam stb."

Ez a stílus meg hát ... no komment.

5/64 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis kiderül!

Mond el,aztán a haverjával ássátok el magatokat!

2013. jún. 2. 21:19
 6/64 anonim ***** válasza:
90%

Le lehet pontozni de az nem a haverja akivel félre basztál és te nem vagy barátnőnek való. Ha igazán szeretted volna nem csaltad volna meg. De ha mindenképpen szerencsétlen mellet akarsz maradni (bár jobbat érdemelne) és nem csinálsz többet ilyet, akkor ne mond el neki.

23/F

7/64 anonim ***** válasza:
85%
Szégyelld magad, de elég, ha te magad tudod, hogy ku rva vagy.
 8/64 anonim ***** válasza:
96%
Előbb-utóbb minden kiderül. Tehát...
 9/64 anonim ***** válasza:
98%

szégyelld is..

ilyet a legeslegutolsó ribancok tesznek csak.. és a leggörényebb pasik..

a barátja is ugyanakkora szemét láda mint mint te.

bocs de az van. ez a véleményem.

2013. jún. 2. 21:20
 10/64 A kérdező kommentje:
pff nagyon szánalmasak vagytok...nem osztás kértem,hanem tanácsot.Nyilván ti olyan tökéletesek vagytok igaz?Soha senkivel nem történt itt hasonló...sok állzent ember.Nm mondom hogy helyeseljetek,tudom hogy szemétség volt,de nem kérek osztást.Így is elég bajom van,2 napja nem aludtam már.
2013. jún. 2. 21:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!