Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátom barátjával. Nagyon ki vagyok. Mit kellene tennem? Elomndjam? 19/L
igazuk van amúgy ku-rva :D ismerek olyat aki ezért péppé verné a pofádat
remélem a barátod is ilyen és vissza tuszkol anyádba minimum xD
xDDDD
ráültél barátod barátjának a f*szára?
akkor nem gondolkoztál ?
hogy van barátod ? ha? át se futott ragyogó okos tökéletes kis elméden hogy hé nekem van barátom.. tegnap még az ő f*szát szoptam..
jó akkor én mondom rád : tökéletes feleség jelölt vagy :)
ezt vártad :?O
Te kefélsz félre, és mi vagyunk szánalmasak?!?
Én még nem csináltam ilyet, pedig pasi vagyok, és hát állítólag mi vagyunk a rosszabbak ebből a szempontból. És még valami, ha ezer alkalmam lenne rá, akkor sem tenném meg. Hogy miért? Azért, mert nem csinál az ember ilyet azzal, akit szeret. Vagy ha vágyat éreznék, akkor meg tiszteletből nem tenném, és elgondolkodnék azon, hogy van-e értelme a kapcsolatunknak.
Tanács kell? Mondd el neki, aztán viseld a következményeit. Ha otthagy miatta, hagyd továbblépni, úgy sem érdemled meg őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!