Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátom barátjával. Nagyon ki vagyok. Mit kellene tennem? Elomndjam? 19/L
Szánalmas hogy mennyire elkorcsosul ez a társadalom :S
Tisztelet a kivételnek.
"Elomndjam?"
"a haverja feküdte le velem"
"sok állzent ember"
Szerintem inkább feküdj le egy magyar helyesírási kéziszótárral,ahogy látom rád férne,na meg a stílusod alapján egy kis művelődés sem ártana,nem halnál bele!
Látom pattogsz amúgy,mint a tenisz labda?
Megcibáltad a potya kolbit,aztán most meg kilyukadt előtted a világ?
Rájöttél mit tettél?
Ez mind szép,és jó,de nem másokkal kéne hogy nagy szád legyen,hanem a pároddal.
Előtte is így kimered nyitni a szádat virágszálam?
Normális válaszokat vártál?
Mire fel?
Te normális dolgot tettél?
Kötelező voltál megcsalni párodat a haverjával?
Nem igazán értem a reakciódat!
Most te vagy nagyon nem vagy százas,vagy nagyon nem vagy százas!
Ezt a két lehetséges opciót tudom elképzelni!
Azt hitted,hogy mindenki megdicsér majd,hogy "Óóóó kislány!megcsaltad a pasidat a haverjával,de szégyenled,akkor végül is OK, tök menő vagy!"
Teny hogy itt segitseget kertek nem velemenyt. A kovetkezot javaslom:
A velemenyeket hagyd figyelmen kivul. Durvat tettel es tudod is tehat nincs szukseged az informaciora. Mindenki kovet el hibakat. Nagy hibakat is. Igazad van visszacsinalni nem tudod. En is kovettem el nagy hibat igaz masmilyet de a te szempontodbol nem az a lenyeg. Feltortem a parom facebook fiokjat elovlastam az osszes uzenetet es figyeltem. Egyszercsak rajott hogy valami van. Nagyon rosszul erezte magat. Akkor lattam be hogy milyen borzaszto volt amit tettem es hogy ez neki mennyire rossz volt.
Hallgathattam volna de en ugy ereztem tartozok neki egy toredelmes vallomassal ezert mindent elmondtam neki. Elmondtam hogy mit miert csinaltam, mit ereztem, stb. Mindent. Aztan megmondtam neki hogy barmit akar is tudni az uggyel kapcsolatban vinnyogas nelkul toredelmesen elmondom.
Vegul mivel igazan komolyan gondoltam, elmondtam neki az osszes, meg a leges legszornyubb, legnagyobb titkaimat is. Mindent ami csak eszembe jutott. Megmondtam neki hogy soha nem teszek ilyet tobbe hanem megkerdezem ha valamit tudni akarok es ebben megegyeztunk. Tehat megoldast is kinaltam.
Vigyaztam arra is hogy ne mentsegeket keressek es azt kutassam o miben volt hibas, de vallaljam a felelosseget a sajat tetteimert. Lehet hogy megvoltak az okaim de tehettem volna barmi mast. Azonban en ezt valasztottam, ezt tettem, es ezert kellett a felelosseget vallalnom.
Tehat en a helyedben ezt tennem es nagyon vigyaznek, hogy mikor kiakad akkor ne valljak osztonosen ilyen vedekezove mint ahogy itt is tetted mert csak rosszabbul fog neki esni es csak idegesebb lesz mint ahogy az itt veled zsortolodok is. Tehat
1. Valld be
2. Oszinten kerj bocsanatot es tudasd vele hogy mennyire sajnalod
3. mondj el mindent amit csak tudni akar fenntartasok nelkul
4. nagyon vigyazz hogy csak a sajat felelossegedre koncentralj a dologban. lehet hogy a haver ezt csinalt, vagy azt csinalt, de az senkit nem erdekel. az a haver gondja hogy vallalja erte a felelosseget es legyen valami gerince. a tortenetet mond el ugy ahogy volt de semmifelekepp ne keress mentsegeket. Ne az legyen hogy "igen mert berugtunk" mert egy senki beszel igy. Ha erezni akarod magad valaha valakinek akkor vallalod a teljes felelosseget a tetteidert.
Jo ha elotte megtalalod hogy pontosan milyen hibakat kovettel el.
Mindenki hibazik igy vagy ugy, de csak nagyon kevesen tudjak belatni es oszinten vallalni a felelosseget a tetteikert.
Már bocsánat, te írtál ki itt egy kérdést, vállald a véleményeket! Ezt elrontottad, nem lehet úgy csinálni, hogy a párodnak is jaj, de jó legyen, és neked is! Egyébként ha annyira fontos lett volna neked a barátod, akkor nem fekszel össze a haverjával! És akkor még te osztasz itt meg leszbizel másokat... inkább húznád meg magad. És igen, aki párkapcsolatban félrekúr, az rib.nc. Miért, mi lenne, cukimuki kisangyal?
Egyébként inkább mondd meg a barátodnak, mert akkor legalább a maradék gerinced megmaradna, mert másképpen úgyis rá fog jönni, és akkor nemcsak r.bancnak könyvel el, hanem hazudós sunyi senkiházinak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!