Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátom barátjával. Nagyon ki vagyok. Mit kellene tennem? Elomndjam? 19/L
"Így is elég bajom van,2 napja nem aludtam már."
Ezt magadnak köszönheted, ne hogy még magadat állítsd be áldozatnak.
Lehet, számodra hihetetlen, hogy vannak még hűséges emberek, ezért tartasz álszentnek itt mindenkit.
Kislányom, erre most rácsesztél, de keményen. 2 lehetőséged van:
-nem mondod el neki, de úgyis érezni fogja rajtad, mert bűntudatod van, feszült leszel, a dugást nem fogod vele élvezni, tudni fogja hogy valami nem stimmel, elkezdesz majd sírni, és úgyis kikotyogod.
-Elmondod neki, és akkor jól kirakja az irhádat, ami szintén rosszul fog esni, de legalább de legalább a gerinced maradékát megőrzöd, és minél jobban fog fájni annál kevésbé fogod megtenni megint.
Ennek a kapcsolatnak lőttek, a kérdés hogy mikor. Ess túl rajta hamar.
Jézusom még Te vagy felháborodva, ha kiosztanak? Mégis mit vártál? Hogy sajnáljunk, hogy széttetted a lábadat a barátod "barátjának"? Ásd el magad az a legjobb megoldás! Mi vagy te? Egy állat aki nem tud uralkodni magán? Meg az a másik görény fickó is? Állatok vagytok, hogy mindenképp tönkre kell b*szni valaki mást, akit ELMÉLETILEG még szeretsz is (vagy legalább szerettél valamikor)?
Az ember képes rá hogy kontrollálja azt amit tesz! Undorító! És nehogy azzal gyere, hogy fordított esetben elnézőbbek lennénk, mert k*rvára nem! Ez gusztustalan!
áruld el mikor vele dugtál..
meg se fordult a fejedbe hogy van barátod ?
eszedbe se jutott ?
xD amnéziás vagy vagy mi XD?
amúgy én elmondanám neki...
ha hiányzott a f*sz a seggedbe akkor most legyen annyi gerinc benned hogy elmondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!