Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selejtes vagyok, ha még 26 éves koromra sem tudtam összehozni még egy randit sem egy lánnyal sem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 21:34
21/28 A kérdező kommentje:
19: Viszont káros szenvedélyektől mentes vagyok :D Lényeg a lényeg, hogy az ilyen kalkulátorok alapján, amik az élethosszot saccolják meg a 90 évet is simán megélhetem. Ezt a tényt erősíti az is, hogy a felmenőim között nem tudok olyan esetről, aki 85 éves kora előtt halt volna meg természetes halállal. :( De bízok a magyar erőszakos bűnelkövetők hatékonyságában ^^
2013. máj. 23. 16:19
22/28 anonim válasza:
Az ocsmányság relatív, a kövérség ellen meg csak tenni kell.
23/28 A kérdező kommentje:
22: Az én ocsmányságom abszolút. AZ SI-ben a rondaság mértékét rólam nevezték el. De hogy jellemezni lehessen vele embereket a mértékegység általában mikro~ vagy milli~ prefixumokkal szerepel a leírásokban.
2013. máj. 23. 16:54
24/28 anonim válasza:
te nagyon hülye vagy-.- és Selejt vagy igen, igen egy gyári hibás mazochista selejtes egysejtű...
25/28 anonim válasza:
Szervdonornak még jó lehetsz akkor ! Igy még egy nőbe is kerülhetnek a részeid ! Erre nem gondoltál ?
26/28 A kérdező kommentje:
24: Csak selejtes vagyok, hülye az viszont nem.
25: A szerveim is rondák, kizárt, hogy alkalmasak lennének transzplantációra.
2013. máj. 24. 12:58
27/28 anonim válasza:
de az vagy!!!!! nem százas aki így beszél magaról akár igaz akár nem FOGD FEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!