Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ULTRAGOKU4 kérdése:
Lépjek ezen túl vagy még érdemes e valamit összehozni?
Figyelt kérdés
a helyzet, hogy akkora csalódás ért hogy szinte... még írni is nehezen tudok róla. Hát tetszik/tetszett egy csaj akiről azt hittem hogy majd lehet köztünk valami de most a barátnője MINDENT ELMONDOTT AMIRŐL BESZÉLTEK!!!! tehát hogy idegesíti ha ránézek, totálisan nem tetszek neki, inkább kerülne is! tehát ez számomra (mert eddig ő volt az egyetlen olyan lány aki megfogott nagyon) de most hogy kiderült az igazság egyszerűen... le le vagyok sújtva! őszintén szólva sohasem hittem volna hogy ilyen fordulatot vesznek az események :'( mit tegyek?2013. ápr. 25. 20:51
2/11 anonim válasza:
Ne higyj a barátnőnek, az ilyen aljas ember mindig kamuzik. Valószinűleg irigy a barátnőjére és szét akar szedni benneteket.
3/11 anonim válasza:
Kérdező a barátnő már itt is van az 1-es személyében. Gusztustalan, ment is a minusz neki.
4/11 anonim válasza:
Hát szerintem mond meg neki hogy én bíztam benned,de a barátnőd elmondta hogy mennyire undorodsz tőlem...
5/11 A kérdező kommentje:
igazából azt még elfelejtettem irni hogy (szomorú is) de neki más tetszik mármint a csajnak!! csak azt hittem hátha össze tudom hozni, de így már esélytelen.... egy kicsit azért finomabban is közölhette volna nem? a barátnője
2013. ápr. 25. 20:55
6/11 anonim válasza:
5 Ha a kérdésed(inditó) igaz lenne, nem ezt irtad volna. Igy viszont kamu. Amilyen te magad is.
7/11 A kérdező kommentje:
pedig elhiheted hogy ez nagyon rosszul esik nekem! mellesleg nem kamu, felőlem higyj amit akarsz
2013. ápr. 25. 20:57
8/11 anonim válasza:
7 Mondom hogy kamuzol. Egy normális ember egy ilyen inditó kérdés után nem ezeket a reakciókat adta volna-ha igaz lett volna a kérdése.
Gyenge műsor.
9/11 A kérdező kommentje:
ha a második hozzászolásomat veszed akkor azt kiagytam a kérdésemből egyébként pedig mondom a barátnője nem érdekel engem, ugyanugy ahogy a csajt nem érdeklem én :'(
2013. ápr. 25. 21:00
10/11 anonim válasza:
Én nem hinnék a barátnőjének. Csak észre lehet venni ha ennyire nem vagy szimpatikus a lánynak, ha viszont semmi jelét nem látod akkor próbálj beszélni erről vele. Vannak olyan emberek akik imádják kavarni a dolgokat és kedvük szerint alakítani MÁSOK kapcsolatait. Nekem a barátnője is ilyennek tűnik. Gondolj csak bele! Egy igazi barátnője nem tüntetné fel ilyen rossz színben, nem mondana el neked iyesmit ha nem akarna elérni vele valamit. Remélem érthetően írtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!