Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lánnyal a találkozót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánnyal a találkozót nehézkes összehozni lehet nem is érdemes?

Figyelt kérdés
Mindig 1 hetet kell várnom hogy találkozzunk mert semikor se jó neki de mikor találkozunk jól érezzük magunkat (sztem) nagyon szeretem de ha teljesen nem akarna találkozni akk nem találkoznánk nem?
2010. márc. 7. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Attól még hogy nehéz megszervezni lehet jó randilesz.

Am lehet, hogy tényleg közbe jöttneki valami.

De az esetek többségében a lányok kicsit hallogatják az elsőrandit, hogy megtudják komolyak-e a szándékaid vagy csak "arra" kell.

Mindenképp menyetek el valahova. Sok sikert!

2010. márc. 7. 16:16
 2/11 A kérdező kommentje:
De többször találkoztunk már de állandóan monodm neki hogy találkozzunk de csak nagy nehezen tudunk és mikor megkérdem hogy eggyáltalán akar-e mindig azt mondja hogy igen :/
2010. márc. 7. 16:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát én még mindig azt mondom: "Addig üsd a vassat amíg melleg"

Majd ha kidobot majd akkor keres mást.Elöző vagyok.

2010. márc. 7. 16:42
 4/11 A kérdező kommentje:
De annyira szeretem mindig monodm neki hogy legyen egyenes,nyers de lehet szarul esne ha mondaná hogy hadjuk :/
2010. márc. 7. 16:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló lenne a helyzet,ha randira hívna egy srác.

Elég sokat kell tanulnom,hogy hozzam azt a szintet amit én és a szüleim elvárnak (elsősorban magam miatt tanulok ennyit). Ezenkívül hetente 1x edzésem van és szoktam sportolni csak úgy. A szüleim nem engednek el csavarogni amíg nem tanultam meg. Tehát így elég nehéz lenne nekem is.

Szerintem az,hogy sok a dolga.Tanulás,edzés,munka stbstb. attól még ugyanúgy kedvelhet,mint Te Őt.

15/L

2010. márc. 7. 16:57
 6/11 A kérdező kommentje:
ő is sok mindent csinál úgy mint te sőt még jó tanuló is tehát van odlga de én is heti 5-ször edzek és ha megakarom akkor megoldom hogy találkozzak vele bármikor
2010. márc. 7. 17:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát most énis úgy vagyok egy lánnyal, h párszor találkoztunk és az előző tali elég régen volt... :( Próbálkozom de mindig közbejön neki valami. Elvileg a kövi héten találkozunk, ha megint lemondja, akko mostmár leszállok róla, mert a többszöri ,,nem érek rá" már lekoptatás-gyanús is lehet. Próbáld vele megbeszélni a dolgot, h mi baja lehet, énis ezt fogom tenni... Hajrá ;-)
2010. márc. 7. 18:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyértelműen kérdezz rá, hogy ez most mi? Mármint nem szeretne veled találkozni, mert nem szeretne tőled semmit( nem vagy bejövős mint férfi) vagy simán nem ér rá.

Megadod neki a lehetőséget, hogy tisztességesen közölje veled,hogy nem jössz be és így tovább tudsz lépni, ha pedig nem erről van szó akkor nyugodtan nyomulhatsz:))))))

2010. márc. 7. 19:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát már nem egyszer kérdeztem tőle ilyenkor megsértődik :/
2010. márc. 7. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Amennyiben megsértődik vagyis sértésnek veszi, hogy többszöri találkozás után( mert ugye ha jól értem találkozni szoktatok, csak több idő telik el a találkozók között amit te sérelmezel)ilyesmit tételezel fel róla, hogy szánt szándékkal várat téged, hogy ezzel úgymond koptasson akkor ez jó jel. Legyél egy kicsit türelmesebb és megértőbb.

Ha nem tetszenél neki már visszautasított volna vagy soha nem érne rá és soha sem találkozna veled, de így ne aggodalmaskodj. Sok sikert:))

2010. márc. 7. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!