Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai? A neten megismertem egy nagyon aranyos fiút, rengeteget beszélgettünk msnen, nem lakunk messze egymástól, de még nem tudtuk összehozni a találkozót. Szerintetek baj lesz ha az első randin megcsókol? 21F 18L
Szerintem nem.A mostani párommal 8 hónapig beszéltünk msnen minden nap,és csak 8 hónap után taliztunk,persze megcsókoltam első talin.:) Ha szimpi,bejön,biztos vagy benne hogy mit akarsz/akar akkor nemgáz.:)
18/F
Ti normálisak vagytok??
Mi a francért kell hónapokig koptatni a drága billentyűzetet ?? Ez mekkora baromság! Szerintem az msn max arra jó hogy megbeszéljétek mikor találkoztok és hol!
A többi élőben kiderül! Az msn egy VICC.
Igen egy kicsit tényleg nevetséges, hogy ennyi ideig csak csak msn...és ezt én modnom, aki nagyon sokat msnezik, de az ilyen fiús dolgokkal nemszoktam ennyit várni...úristen 8 hónap :| beszéltünk msnen 2t-3mat és máris volt a találka, és úgy ismertk meg egymást közelebbről..nem msnen...msnen nem lehet "beszélgetni"...namind1..a csók pedig..természetes :D
15/L
Mi is kb. 3 hónap után taliztunk msn után és nem lett semmi "baj"..
szerintem alap a csók ennyi idő után..de ha nem vagy még biztos akkor a 2. randira hagyd..én a helyedbe lehet h még egy picit segítenék a dolgon (csak mélyen a szemébe néznék és szerintem akkor rendbe mennének a dolgok tovább :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!