Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára találkozom egy tök aranyos sráccal, akivel szeretném ha össze is jönnénk. Első randin gáz a csók, vagy nem?
az első válaszoló sztem házszámot tévesztett...
kérdező: nem gáz, ha ő kezdeményezi, és mindketten szeretnék. De te ne kezdeményezd. Csupán fejezd ki neki többször, h jól érzed magad vele, és szeretnél még vele találkozni. Ne csak szavakkal, hanem érintéssel, nevetsz a poénjain, meghallgatod, és teszel 1-2 utalást arra, h még máskor is találkozhatnátok.
Ha mindenáron csókot szeretnél: szuggeráld, a nézéseddel. ültök a padon, csöndben vagytok, és te ránézel, és csak nézed... :) (23/L)
Szerintem abszolút nem gond ha az első randin csókolóztok. A lényeg az, hogy vidd csak bele olyan helyzetbe, pl. állj elé és fogd meg a kezét, vagy csak adj az arcára egy puszit amitől látja a srác hogy valóban érdeklődsz iránta, tehát jelezd neki, hogy akarod a csókjait.
23 ff
Szerintem nem gáz, engem egyik lány haverommal konkrétan így jöttem össze, hogy ő kapott le, és nem ijesztett el vele. A koliban felkísértem a szobája elé, adni akart egy puszit, én megpróbáltam megcsókolni, elhúzódott, mondtam neki, hogy: Miért, mindketten függetlenek vagyunk. Mondta: Hát ez igaz. Megint megpróbáltam megcsókolni, ismét elhúzódott. Kicsit kitartóbbnak kell lenned -mondta. Vagy öt másodpercig szemeztünk majd ő csókolt meg. :D De ha nagyon szeretnéd első randin, esetleg egy intimebb pillanatba megjegyezheted ez most olyan csókhelyzet. :)
Remélem összejön. Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!