Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 fiú, aki nagyon bejön, de elég laza típus. Holnapra megbeszéltünk 1 találkozót, de azt mondja ha 10p késés után nincs ott, akk már később se ér oda. Most akkor elmenjek? Mert nem akarok potyára várni.
Jobb lenne, ha én nem lennék, és ő várna hiába? Mert végülis ő a fiú...
én: 15/L
ő: 18/F...
ajajaj:( már egy joo ideje tetszik..
de köszönöm a válaszokat!:)
sztem az lesz h 10p.cel későbbmegyek..és ha ott lesz okés.. ha nem el is jövök.. vagy nemtudom:SSSS :(
"az lesz h 10p.cel későbbmegyek..és ha ott lesz okés.. ha nem el is jövök."
Így legyen.22/F
ekkora parasztot!
olyan ember nincsen manapság, akinek nincsen mobilja, legyen már annyi vér a f.sz..ban, hogy ír egy sms-t, hogy nem megy. ha tényleg tetszenél neki, odamenne időben. menj 15 percel később, ha nincsen ott, akkor nincsen miről beszélni. ne is keresd többet, csak magadat alázod. ha akar valamit tőled, úgysem hagyja annyiban...
akár mondhatod neki, hogy "ha 20 perc után se érek ide, akkor már nem is jöttem volna" :)
amúgy ez egy barom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!