Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánnyal a találkozót nehézkes összehozni lehet nem is érdemes?
Figyelt kérdés
Mindig 1 hetet kell várnom hogy találkozzunk mert semikor se jó neki de mikor találkozunk jól érezzük magunkat (sztem) nagyon szeretem de ha teljesen nem akarna találkozni akk nem találkoznánk nem?2010. márc. 7. 16:07
11/11 anonim válasza:
Ha nagyon bele vagyok zúgva egy srácba és találkozót kér,akkor kicsit kéretem magam,nem ugrok az első szóra,mert lehet csak azért hív engem,mert nincs más.Mi lányok mindig biztosra megyünk,és nyugodtan próbálkozhatsz,lehet az is,hogy épp dolga akadt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!