Pesti anyukák nincsen kedvetek egy baba mama találkozót összehozni?
Szia!
Én újpesti Anyuka vagyok,3éve költöztünk fel,de sajnos alig ismerek egy-két embert.7hónapos kislányom van.Nekem lenne kedvem:-)
Kispesti vagyok, nagyon jó a kezdeményezés, csak az én babám még olyan pici....!!! Még csak a ház körül körzünk, nem merek messzire menni vele, főleg egyedül, és hosszabb időre (5 hetes).
De majd én is kiírok egy ilyet pár hónap múlva :-)
Örülök, hogy van jelentkező!
Én 9dik kerületben lakom de egy helyet akinek mindenkinek jó megbeszélhetnénk. :) Pl.: Margit sziget?
Aki akar jönni az írja meg mikor lenne jó.
Nekem is 7 hónapos a lányom?
Ti hol szültetek?
Szia!
Első válaszoló vagyok.Én a SOTE 1 klinikán szültem,egy megbízható orvos,és szülésznő segítségével..Sajna császárral.
A Margit sziget mennyire van messze Újpesttől??esetleg egy közelebbi helyen??
Szia!
Az az igazság, nem ismerem Új Pestet de ha jól emlékszem 3 metró van a közeletekben és akkor a nyugatiig eltudtok jönni 4-6 egy megálló és kisétáltok a szigetre vagy egyes villamossal. Szerintem ez lenne mindenkinek jó de neked hol lenne jó?
Szia!
Azt hittem messzebb van a sziget..Igen van a 3-as metró,és azzal el tudok menni a nyugatiig.Na és ahhoz mit szólnál,ha a nyugatinál találkoznánk,és onnan villamosoznánk a szigetre?vagy ez már túl bonyolult?és akkor márcsak azt kellene kitalálni,hogy mikor??
Jó a villamos én úgy is azzal fogok menni. :)
Majd megbeszéljük hogyan ismerjük meg egymást. Az az igazság, hogy én most úgy néz ki, hogy szerdán utazunk vidékre egy pár napra de utána jó. Neked melyik nap lenne jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!