Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogyan volt az első csók? Szerintetek mennyi idős korban érdemes? Általában milyen szokott lenni az első? Félek! O. O
nekem igazából még csak pár hete volt meg az első, de nem volt olyan jó
egyáltalán nem hozta az elvárásokat
Nekem tegnap volt. :)
Én is féltem tőle sokáig, aztán tegnap teljesen elszállt minden félelmem. Filmeztünk a fiúnál, összebújtunk, simogatta a karomat, hajamat, megfogta a kezemet, aztán már vége volt a filmnek, amikor elég sokáig néztünk mélyen egymás szemébe. Tudtam, hogy meg fog csókolni, egyáltalán nem féltem, nagyon vágytam rá. Bíztam az ösztöneimben és azt kell mondjam, hogy tényleg nem érdemes félni tőle, hiszen ösztönösen tudni fogod, hogy mit csinálj.
Jó, a nyelves csók elsőre kicsit meglepett és nem is nagyon ment, de az este végére egyre jobban belejöttem.
Szerintem akkor érdemes, amikor megtalálod a megfelelő fiút. Én sosem csináltam problémát abból, hogy már majdnem 18 éves vagyok és még nem csókolóztam. És tudod, most érzem, hogy nem is baj, mert egy olyan fiúval történt, aki nagyon figyelmes, és rendes. És így pár nappal a születésnapom előtt, ez a legszebb ajándék, amit kaphattam.. :)
Hát ez első az valami katasztrófa volt...:D Gondoltam is,hogy mit lehet ebben szeretni??
Utána belejöttünk persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!