Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nem megy nekem ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nem megy nekem ez a barátnő szerzés, ennyire selejtes lennék?

Figyelt kérdés

Az miért van, hogy sose volt barátnőm, annak ellenére, hogy jól kijövök a lányokkal... külsőre nem vagyok ronda, de nyilván egy Brad Pitt se vagyok... magas vagyok, átlagos legrosszabb esetben is. Ha nem csak a külsőt nézzük akkor humorosnak is mondanám magam (már akivel lehet egyáltalán viccelődni) kedves vagyok, megértő, udvarias, előzékeny... A legnagyobb problémám nem az, hogy nem jól sz*pik a barátnő, hogy mondjam meg neki... Van egy diplomám, jó munkám van, jól is keresek vele (ez mellékes) ... tehát most olyan k*va életképtelen lennék? A lányok folyamatosan rinyálnak, hogy így megcsalja őket a barátjuk, meg milyen bunkó stb stb, térdig járok a rinyálásban, és mégse képesek észrevenni valakit , aki normális? Önbizalmam a padlón nők terén, ez tény... pláne ennyi év sikertelenség után (bár azért kezdem leküzdeni és az önbizalomhiányt) Legyek rámenősebb határozottabb? Egyszer volt valami pö*csömöccse gyerek látom azzal a lánnyal, aki nekem is tetszik (na jó ennél több volt hogy tetszik) aztán lenyomja az udvarlós szöveget: figyelj, a múltkor amikor együtt partyztunk, életembe nem partyztam még olyan jót... Most akkor ez a menő? Odamész megmondod: cicám dugnálak, mint a lopott biciklit, ha tudnád azt, hogy ezek a cicik mily jól állnak? És itt már nem a tizenéves kategóriáról beszélek, meg nem a tinip*csákról. Nekem a szívem szakad meg egy egy pofáraesés után (most is azután leszek valószínű... és igen kurv*ra jól esett ezt mind leírni), némelyik t*hó paraszt meg így van mint marci hevesen. Tehát legyek t*hó paraszt én is, és akkor jól megy? Valaki világosítson fel.

23F

2013. febr. 9. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Igen legyél az ! És rámanős rámanős rámanős.. Ez a világ erről szól sajnos, taposd el a konkurenciát legyél bunkó és kiha én nem! akkor érvényesülsz ! fél éve én is ugyan ebben a cipőben jártam mint te, és amióta egy jó barátom ezt a tippet adta minden más lett :) 100% os siker hidd el! nem fogod úgy érezni , hogy kilógsz a sorból!
2013. febr. 9. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

te csak legyél önmagad nagy szüksége van rád a világnak.

az a baj egyébként, hogy a többség olyanba lesz szerelmes aki ellöki először magától, bunkó stb... mert az kihívás.

te is megfogod találni azt aki önmagadért szeret csak valljuk be a mai világban nem könnyű párt találni ilyen tulajdonságokkal mint amiket felsoroltál mert szó szerint az átlag pasikhoz te túl jó vagy de ha megnézed a 20éves csajokat sajnos nem igazán van helyén az eszük.

de sok sikert és kitartás megfogod találni biztos, akit keresel! :)

2013. febr. 9. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nem a többség mindenki így működik! Ez már egy fertőzött világ ! a szemetek érvényesülnek!
2013. febr. 9. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Tapasztalataim szerint a tahó, sportos, márkás ruhában járó rosszfiú kell a lányoknak! Egyszer az a bajuk, hogy papucs vagy, után meg túl durva vagy! Rám ez a viselkedés nem igaz, és nem is hajtom őket! Nincsenek is gondjaim! :) 20/f
2013. febr. 9. 16:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
azért nem mindenki fertőzött még, vannak jó emberek bár kevés de vannak megtalálni őket nem könnyű
2013. febr. 9. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A diplomáddal kitörölheted! Ha nem vagy vonzó számukra teljesen mind1 mennyit tanultál akkor is selejt vagy számukra.
2013. febr. 9. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Sokan vannak úgy mint te, szerencsére a természet (avagy Isten.. kinek mi) úgy alkotta meg az embert hogy egyedül is képes élni.

Én 24 éves koromra eljutottam oda hogy sz@rok bele az egészbe, élem az életemet azon elvek szerint ami NEKEM megfelel, ha ez tetszik valakinek akkor tetszik, ha nem tetszik akkor meg bekaphatja.

Párkapcsolat a leglabilisabb dolog a bolygón és az életünkben. Én szeretem a tartós, kiszámítható és előre tervezhető dolgokat. Ez sajnos nem az, hiába a partner, bármikor átröppenhet az agyán hogy ő nem érzi jól magát. Nos ezek után én biztos nem erőltetem a dolgot. Inkább élek a hobbimnak és a munkámnak, aminél tudom 100%osan hogy mire számíthatok, és csakis rajtam múlik minden.

szerencsémre, (hála apámnak meg anyámnak) úgy raktak össze hogy sok mindent ignorálni tudjak az életemből.. egyszerűen kizárom és pont.

2013. febr. 9. 17:12
 8/10 anonim válasza:
49%

Az egyik legjobb barátnőm, aki iszonyú jó fej és csinos is, 25 évesen pasizott be először. Ő nem csinált belőle nagy kérdést, élte az életét, sok helyre járogatott, és nem erőltette mindenképpen a fiúzást. Azután egyszer csak jött valaki, és ma is boldogok együtt. Szerintem ez a helyes út. Ha változtatnál magadon, nem Téged szeretne meg a kiszemelted, hanem azt, akinek kiadtad magad. Várd meg azt, akinek hasonló az értékrendje, mint Neked. :)

24L

2013. febr. 15. 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
hetes: miért hazudsz magadnak is, hogy ignorálni tudod a szép lányokat? Az, hogy nem nézel oda attól még belső kavargás az van nem? (Arra a hobbira azért kíváncsi lennék, ha már ennyire felejteti veled a konfliktust.)
2014. okt. 14. 03:18
 10/10 L_Aladar válasza:
68%

Minden emberben van érték. Tebenned is. Ha mást mutatsz ki magadból mint ami valójában vagy az lehet hogy működik ideig óráig, de biztos hogy csak átmeneti lesz. Akkor megint jön a pofáraesés, hogy miért hagyott el. a tizenéves csajok még éretlenek, nem tudják, hogy mi kell nekik, mert még ők is csiszolódnak. Illetve ők azt gondolják, hogy tudják, de ha megnézed, akkor ez havonta megváltozik. A huszonéves csajok már érettebbek. Egy részük már keresi a párját, az életstílust és az egzisztenciát. Ők már megállapodni akarnak. Ez a te célközönséged!! A húszonéves csajok másik fele még mindíg nem nőtt fel, továbbra is csak a mának él, bulizik, és nem gondol a holnapra. Ők is okozhatnak pofáraesést. Tehát ha nem jön össze, ne aggódj. Inkább tájékozódj önismereti tréningek iránt, és olvass tanulj sokat az emberi értékekről.

(Öszinteség, hűség, tisztesség, becsület, felelősségtudat, odaadás, kitartás, stb.)

Egyszer meghozza a gyümölcsét. 45/F

2015. ápr. 21. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!