Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbálhatom összehozni a volt férjeme egy barátnőmmel?
A volt férjem egy csodálatos és melegszívű ember, egyszerűen nem illettünk egymáshoz, szerelmes lettem valakibe, akivel azóta is boldog vagyok. Fáj, hogy az exemet ennyire megbántottam és nem is áll szóba velem, pedig én nagyon tisztelem őt, mint embert, és a legjobbakat kívánom neki.
Egy barátnőmet folyamatosan megalázta és bántotta a volt barátja, aki hála Istennek börtönbe került testi sértésért visszaesőként. Gondolom egyértelmű, hogy szegény lány ijedős és semmi önbizalma sincs, viszont nagyon csinos, ápolt és még az érdeklődési köre is hasonló, mint a volt férjemnek. Biztosan tudom, hogy képesek volnának begyógyítani egymás sebeit és boldoggá tenni egymást, mert mindketten nagyon jó emberek.
Megpróbálni bármit meg lehet, de szerintem megalázónak érezné ezt a volt férjed.
Gondolj bele a fordított szituációba: ő félrelép egy nővel, ott hagy téged azért a nőért, elváltok, boldogan él. Te ezért látni sem akarod őt. És ezek után ő össze akar téged hozni egy barátjával.
Szerintem hagyd. Egy embernek szüksége van arra, hogy nyalogathassa a sebeit, és majd talál valakit ő magának.
Szerintem ez nem ilyen egyszerű.
Ha szereted annyira a barátnődet, hogy elengedd, akkor mehet a dolog. Viszont tudd, hogy ez azzal jár, hogy megszakítod a kapcsolatot a barátnőddel.
Nem csaltam meg. Előbb elváltam, úgy volt tisztességes.
Miért kellene megszakítanom a kapcsolatot? Ez talán még a volt férjemet is megbékítheti felém.
akkor tegyed
ha összejön, akkor még jól is sült el N
Megpróbálhatod.
Mivel a barátnőddel vagy jobb viszonyba ezt először tisztázd vele. Sokan nem szeretik ám, ha kéretlenül beletenyerelnek az életükbe, terelgetik, még akkor is ha jó szándék vezet. Tudod, a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.
Szóval előbb tisztázd a barátnőddel, hogy egyáltalán szóba jöhet-e ilyesmi. Azután, mivel elvégre ismered a volt férjedet, terelgetheted a csaj, segíthetsz neki (az ő tudtával). Más esélyt nem látok. De így is elég kétélű a dolog. Mert ha pl nem jön össze, vagy rosszul sül el, akkor mindkettő még haragosabb lehet. Szóval csak óvatosan.
Nézd, elhagytad a férjed és összetörted a szívét. Ő nem akar szóba állni veled.
Miért nem hagyod egy ideig békén. Majd ő keres magának megfelelő barátnőt. Egyébként pedig hogy akarod őket összehozni, ha szóba sem áll veled?
Éld az életed, a barátnőd találjon magának párt, ha akar, az exférjedet pedig hagyd békén, ha már elhagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!