Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selejtes vagyok, ha még 26 éves koromra sem tudtam összehozni még egy randit sem egy lánnyal sem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 21:34
1/28 anonim válasza:
nem, de attól igen, hogy naponta megkérdezed itt.
2/28 anonim válasza:
Nem. Bár ezzel az önbizalommal, gondolom nem is próbálkoztál túl sokszor.
3/28 anonim válasza:
Hihetetlen vagy! Naponta írsz ki minimum egy ilyen kérdést, hogy te mennyire szerencsétlen vagy... Ahelyett, hogy tennél is valamit, egész nap itt sírsz! Menthetetlen vagy. Nagyon unom már.
4/28 anonim válasza:
nem vagy selejtes és ami késik az nem múlik :)
5/28 anonim válasza:
Nem vagy selejtes, csak valamit nagyon rosszul csinálsz
6/28 anonim válasza:
Nem értem miért mondják az ellenkezőjét, de az vagy.
7/28 anonim válasza:
Nem vagy az. És állj le az ivással. Pakold rendbe magad testileg és lelkileg, aztán fuss neki megint a témának, görcsmentesen.
8/28 anonim válasza:
Komolyan mondom már csak röhögni tudok rajtad, hogy hogy lehet ennyiféleképpen elsírni a bánatodat itt a gyk-n, legalább óránként egy ilyen kérdéssel, de mindig máshogy mefogalmazva.Hogy tudod ezt ennyiféleképp megfogalmazni?
10/28 A kérdező kommentje:
1: Na, akkor 1:0 a selejtességnek :)
2: Több mint 200-szor próbálkoztam, de mindig visszautasítottak.
3: Akkor nem kell olvasni :D
4: De sajnos már elmúlt az az időszak, amikor lehetne normális lányt találni.
5: Hát ja, kb. azt, hogy bűnronda vagyok :)
6: Ez az, szóval szerinted is. Tudtam én, hogy én vagyok az emberiség mocska :D
7: Ha nem innék, akkor szomjanhalnék :D Alkoholt meg nem nagyon iszok, részeg még sosem voltam, és erre mondjuk büszke is vagyok :)
8: Legalább megnevettettelek. :)
9: Köszönöm! Tudtam, hogy rád is számíthatok :)
2013. máj. 22. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!