Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selejtes vagyok, ha még 26 éves koromra sem tudtam összehozni még egy randit sem egy lánnyal sem?
11: Vannak normális lányok, csak nem az ilyen tapasztalatlan fiúknak.
12: Nézd meg a korom, gondolj bele, hogy nem ma kezdtem, hanem már jó pár éve. Ha arányosan nézed nem sok az a 200... Viszont eddig minden lány elutasított, pedig sokféle módszert kipróbáltam már...
Ha most nem vagy ittas állapotban, akkor ez a kérdés vagy kamu, vagy tényleg nagyon elkeseredett vagy.
Tudnál linkelni egy "tipikus", "séma" csajt, aki általánosságban bejön és rá szoktál hajtani? Aztán egy olyan "tipikus", "séma" srácot, aki a legjobban hasonlít rád (akár öltözködés és külső jöhet külön képen).
14: Még sosem volt senki az életemben. Hogy a francba ne lennék elkeseredett, hiszen az életnek csakis párban van értelme. Egyedül az élet csak szenvedés.
Tipikus lány, aki nekem bejön az a "szürke kisegér" típus, az átlag, aki alig tűnik ki a tömegből. Nem, vagy csak alig sminkeli magát, lehetőleg alacsony, mivel én is az vagyok. Lehetőleg hosszú haj (a rövid haj szerintem egyáltalán nem nőies) és ne legyen tetoválva.
És hogy én milyen vagyok? Alacsony, dagadt és ocsmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!