Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El mennél meztelenül bevásárol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El mennél meztelenül bevásárolni vagy moziba, ha a törvény nem tiltaná és büntetné?

Figyelt kérdés
Imádok meztelenül lenni otthon a kertben, és azon gondolkodtam milyen jó lenne a mindennapi életben is ha nyáron elakarok ugrani a közeli boltba megtehetném ezt büntetlenül.
2009. okt. 3. 10:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

És ki mondta, hogy ne használjunk internetet?

Én azt mondtam, hogy egy 10 alatt vagy 10 egynéhány éves gyereknek ne az legyen már a nevelője.

És egyáltalán nem mindegyiknek van Netje. Mert albérletekben tengődnek, minimálbérekért gürizve. Meg kicsit érdekes álláspont, hogy az emo-val jössz elő, (ami nem tudom hogy jön most ide de mindegy), amit szavaidból ítélve rühelsz, (én most hagy ne fejtsem ki a véleményemet, mert szerintem lényegtelen), de azt elfogadhatónak tartod, hogy egy gyerek pucéron járkáljon az utcán vagy felnőttek járkáljanak így. Mert a kérdés kb. ez volt és én erre reagáltam, azt hogy nem ez nem elfogadható, ha te velem vitázol gondolom neked az ellenkezője az, de javíts ki a ha tévedek.

2010. jún. 29. 17:10
 62/64 anonim ***** válasza:

„És nem fog véres sz*r filmeket nézni, és nem fog véres videójétékokkal játszani és nagy valószínűséggel nem lesz internetje sem.”

„És ki mondta, hogy ne használjunk internetet?”

Na jó, te tök hülye vagy, nincs értelme vitatkozni veled :D:D:D

2010. jún. 29. 17:20
 63/64 anonim ***** válasza:
Felnőtt emberek használhatnak internetet, felnőtt gondolkodással. Gyerekek csak felügyelettel vagy inkább sehogy. És igen, én speciel nem is engedhetem meg magamnak, de ha megengedhetném, se valószínű, hogy az enyémnek lenne, mert sokkal értelmesebben is el lehet tölteni a szabadidőt. Másrészt nem ítélem el azokat, akiknek van, de akkor arra oda kell azért ügyelni, hogy mire használják. És ne az töltse ki minden idejét. Ennyi amit mondtam, itt nincs ellentmondás. Magadat minősíted ha másokat hülyézel, ahelyett hogy magadba szállnál, mikor olyat állítassz, hogy az normális, hogy pucéron járkáljanak az emberek az utcán.
2010. jún. 29. 17:47
 64/64 anonim válasza:
100%

Moziba? Nem! Nem meztelenkednék ott, ahol ez nem elfogadott, vagy ahol másokat zavarna.

De boltban már voltam meztelenül: több olyan naturista telepen is voltam, ahol a kerítésen belül volt bolt, nem kellett felöltözni a vásárláshoz. Ha az ember, már órák óta meztelen, akkor teljesen természetes, hogy semmihez sem öltözik fel. :-)

2011. febr. 4. 12:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!