Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El mennél meztelenül bevásárol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El mennél meztelenül bevásárolni vagy moziba, ha a törvény nem tiltaná és büntetné?

Figyelt kérdés
Imádok meztelenül lenni otthon a kertben, és azon gondolkodtam milyen jó lenne a mindennapi életben is ha nyáron elakarok ugrani a közeli boltba megtehetném ezt büntetlenül.
2009. okt. 3. 10:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:

Jól el kalandoztunk a témától (kérdéstől). Elnézést kérek a szőrös 120 kilós férfiaktól, és mindenkitől akit megbántottam. Nem ez volt a célom. A buz.k-ról nem szeretnék itt vitát nyitni, és szerintem a kérdező sem ezt szerette volna. Őket semmivel több jog ne illesse meg, mint a heterókat! Szavazást egyébként, lehetne nyitni erről is, hogy ki támogatja az utcai meztelenkedést, és ki nem.Én is kíváncsi lennék az eredményre. Nemtől, fajtól, nemi hovatartozástól, és kilótól függetlenül.Meztelenség nem való utcára, mert olyan tök kényelmes, és mert vannak akik ezt szeretnék.

Ezzel az erővel kérhetném, hogy hagy vizeljek ott ahol jól esik. Mert olyan macera a wc-be célozgatni! Hisz ez is oly természetes, és emberi.:-)

2009. okt. 7. 19:49
 42/64 A kérdező kommentje:

Valóban igen szépen elkalandoztunk a témától, de igazából nem bánom, aminek nagyon örülök, hogy mind a két oldal kultúráltan próbálkozik meggyőzni a másik oldalt az igazáról és nem durvaságokkal.

Azért hozzátenném nem biztos hogy ami ma tilos, vagy nem elfogadott holnap nem lehet az. Gondoljatok bele a 20. század eleji fűrdőruha divatra. Szerintetek akkor mit szóltak volna ha valaki bikiniben (nem is monokiniben) ment volna strandara, esetleg lesétált volna a strandig, mint ma tesszik az átlag fűrdőzők.

2009. okt. 7. 21:18
 43/64 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező!

A példa a 20. századi fürdőruhadivatról nagyon jó, és igazad van. Az emberek kevésbé prűdek mint anno. Bár láthatod, hogy vannak akik még mindig megbotránkoznak két lány csókján. Örülök, hogy nem bántottalak meg a válaszaimmal, de szerintem a meztelenség mindig is szűk keretek közt fog maradni. Senkit nem kell elítélni, és leszólni azért mert ezt vagy azt szereti. Azzal, hogy te szeretsz "meztelenkedni" semmi gond, de sajna csak a megfelelő helyen teheted meg.

2009. okt. 7. 21:44
 44/64 anonim ***** válasza:
59%

Az a baj, hogy mire odáig fejlődik a társadalom, hogy belefér a toleranciába ez is, addigra én már nem fogok élni.

Amúgy meg nagyon szubjektív, hogy kinek mi a megbotránkoztató, és éppen ezért hibás a törvényi szabályozás ez ügyben. Nem korrekt egyes csoportokat kívételként kezelni azért, mert a törvényalkotó politikusok között is sok a meleg, ezért nekik több joguk van, pedig ugyanannyi embert megbotránkoztat az is, ha nem többet. De nem hinném, hogy az számít, hogy az egyik dolog a társadalom 70%-át, a másik meg 72%-át botránkoztatja meg, hanem az, hogy ha egységesen kellene eldönteni, hogy akkor lehet vagy nem megbotránkoztató dolgot csinálni.

A vizelés nem jó példa, mert azzal szennyezi a környezetet, büdös lesz utána, tehát közvetve árt az ember vele a másiknak, míg a ruha nélküli strandra járással egyáltalán nem.

2009. okt. 8. 07:18
 45/64 anonim ***** válasza:

Ruha nélküli strandra/ moziba járással nem árt közvetlenül: De! Mert pl. valami fertőző betegséggel leül oda, ahova más is fog és hopp már el is kapta, míg ugye a ruha megvédte volna.

Aztán rontja vele a közerkölcsöt. Olyan társqadalomban, amelyik tele van bűnözővel, nemi erőszakolóval, pedofillal, most komolyan ezt megtenni???

Mi lenne a gyerekekkel??? Miért kell eltakarni a moziban a gyerek szemét egyetlen szemérmesebb jelenetnél??? Hogy aztán az utcán nézhesse a lengő farkak százait?

Az Ádám-Éva történethez pedig annyit: Ez nem képzőművészeti kérdés, mármint, hogy mikor takarták el magukat és mikor nem, hanem a Bibliában van leírva, ami pedig nem a Középkorban, hanem az Ókorban keletkezett, teszem azt jóval régebben, mint ahogy a görögök csináltak valami hasonlót, amit most teljesen félre magyaráznak. És a Középkorban is készültek meztelen szobrok (pl. Michalengelo Dávidja) és most is készülnek, de ez nem azt jelenti, hogy az egész társadalom akkor meztelenül jár! Pl. Platónt vagy Szókratészt ki látta meztelenül sétálni az agorán? A görögök művészeti alkotásaikban az emberi test szépségét akarták kifejezni, ez a meztelenség úgymond "szeretének" oka. De ők is ruhában jártak , ez csak életük kis részét tette ki.

2009. okt. 9. 21:09
 46/64 anonim ***** válasza:
63%

Látom továbbra sem érted miről van szó!

Annyi marhaságot írtál, hogy csak na. Attól hogy valaki leül valahova meztelenül, semmilyen betegséget nem lehet elkapni!

De a dolog lényege nem ez. Az, hogy a buz.kkal szemben van tolerancia, mert a politikusainknak fele b.zi, a nudistákkal szemben meg nincs.

Ezek szerint szerinted ha két fiú csókolózik az utcán, amit gyerekek is láthatnak, az jót tesz a gyermekek fejlődésének? Szerintem sokkal inkább árt, mint ha látna egy meztelen embert, gondolog, hogy a gyerekek nem nézik meg önmagukat? Ugyanmár.

Amúgy meg nekem is vannak gyerekeim és nagyon jól tudják, hogy nudistastrandon mi van és a rendes uszodában. Abszolute nem árt a fejlődésüknek, mert megbeszéljük, és tudják a helyükön kezelni a dolgokat.

Erre mondtam én, hogy kellene felmérést csinálni, hogy az emberek hány százaléka tartja ezeket a különféle közfelháborodást keltő dolgokat büntetendőnek és ezek alapján kellene ítélkezni. Lehet, hogy téged ez zavar, de sokakat nem. Éngem meg a csador, a dámáskodás, meg a prűdség zavar, és sokkal jobban mint téged a meztelenség.

A franciáknál például a csador viselése tilos, viszont van olyan falu, ahol nyugodtan lehet meztelenül járkálni az utcán. És a franciák azért nem a legprimitívebb emberek.

2009. okt. 10. 20:17
 47/64 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem mi ezzel a gondja egyeseknek. Kötelezővé senki sem akarja tenni. Aki akar az jár idióta kalapban, díszkutyával, tolldíszben vagy százmilliós szőrmebundában, amiért többezer állatot öltek meg, aki akar az maeg had járjon meztelenül. Semmi sem kötelező és semminek sem szabadna tilosnak lenni.
2009. okt. 10. 20:21
 48/64 anonim ***** válasza:

Ja övsömört akkor miért lehet kapni a strandon?

ÉS HA VALAKI AZ ÉN GYEREKEM ELŐTT MEZTELENKEDNE ANNAK KITEKERNÉM A NYAKÁT!

2009. okt. 28. 17:20
 49/64 anonim ***** válasza:
100%

Ha a normál strandon is lehet kapni, akkor ennek semmi köze a meztelenséghez.

Amúgy sajnálom a gyerekedet, hogy ilyen szűklátókörű elkörcscsőősz szülei vannak.

2009. okt. 31. 18:16
 50/64 anonim ***** válasza:

Akkor tartsd otthon a gyereked bezárva a nappaliban elsötétített ablakok mögött és a tévét is vidd ki a szobából.

Szerintem ezzel a túlzott prüdériával csak ártasz a gyereknek, mert még kíváncsibb lesz és lázadásból bele fog menni olyan hülyeségbe, amit normális nevelés mellett nem tett volna meg.

2009. okt. 31. 18:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!