Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El mennél meztelenül bevásárol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El mennél meztelenül bevásárolni vagy moziba, ha a törvény nem tiltaná és büntetné?

Figyelt kérdés
Imádok meztelenül lenni otthon a kertben, és azon gondolkodtam milyen jó lenne a mindennapi életben is ha nyáron elakarok ugrani a közeli boltba megtehetném ezt büntetlenül.
2009. okt. 3. 10:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
69%

A Teremtés Könyvében, amikor Ádám és Éva ettek a Jó és a Rossz tudásának fájának gyümölcséből akkor rögtön eltakarták magukat egy ággal. Szóval a szégyenlősség az emberi értelem velejárója. Ruhátlanság, abszolút meztelenség: tudatlanság, állati szint.

Evolúcióhívők számára is elgondolkodtató azért: Amíg állat ott a szőr, takar. Mikor már nem akkor meg ruhát vesz fel. Nem így volt? Az ókori görögök meztelensége sem azt jelentette, hogy akkor mindehova mindenki pucéron császkált. Pl. a férfiak a versenyeken lehet, de pl. ott nőknek elvileg nem is lehetett megjelenni, s éppen ezért.

2009. okt. 6. 00:29
 22/64 anonim ***** válasza:
69%

A nők simán megjelenhettek, csak versenyezni volt nekik tilos.

Akkor még nem voltak prűdek! Ez tényleg a középkor óta van Európában.

Amúgy már több naturista vidék is van, ahol mindenütt meztelenek. A boltokban pl. az árusok és a vevők is.

2009. okt. 6. 00:40
 23/64 anonim ***** válasza:
85%

nem. én szeretem a ruhákat. szerintem jobb többet sejtetni mint mutatni. mutatni csak olyannak aki megérdemelte.

másrészt, nyáron utálok barnulni, télen meg megfagynék mert amúgy is elég fázós vagyok.

nekem ez sehogy se jön be. szerintem semmi izgalmas nincs ebben a meztelenkedős elméletben. viszont a ruhavásárlásban annál több izgalmas van! szóval én maradok ruha-párti, bocsi.

20/L

2009. okt. 6. 02:14
 24/64 anonim ***** válasza:
75%

Nehezebb lenne lopni.

Amúgy így is rágerjedek iszonyúan egy-egy jobb kiadású nőre, de mi lenne akkor? Mondjuk lenne hova akasztani a szatyrot...

2009. okt. 6. 08:23
 25/64 anonim ***** válasza:
63%

Nem-nem és nem!

-mert sok lenne a közlekedési baleset (főleg az elején)

-ha nem vigyáznék könnyen becsípné a busz ajtaja a himbilimbit

-a hentes a bárdjával brrrr...

-moziban egy erotikus jelenet

-a bevásárlóközpontok hűtőpultjainál nagy a hideg

-a strandon éhen halna a ruhatáros

-nem beszélve a divattervezőkről

-nem lenne szükség a próbafülkékre, női-férfi öltözőkre

-ha utazni kéne a metrón (érdekes lenne)

-mindenki a máséhoz viszonyítana

stb.

Bizony túl sok az ellenérv!:-))

2009. okt. 6. 09:25
 26/64 anonim ***** válasza:
40%

Ez mind marhaság, mert:

-mert sok lenne a közlekedési baleset: a sminkelő és mások ruháira irigykedő nők több balesetet okoznak.

-ha nem vigyáznék könnyen becsípné a busz ajtaja a himbilimbit: az orrodat is becsípheti.

-a hentes a bárdjával brrrr: most az újjadat vágja le. Mit keresene a hentes bárdjánál?

-moziban egy erotikus jelenet: na és? legalább egyszerűbb lenne a benyúlkálás.

-a bevásárlóközpontok hűtőpultjainál nagy a hideg: Én ott ruhában is fázom.

-a strandon éhen halna a ruhatáros: legalább kevesebb embert verne át.

-nem beszélve a divattervezőkről: na ez az. a fürdőruhát is csak azért találták ki, hogy egyesek jól meggazdagodjanak a semmin mások kárára. Milyen sok pénzt megspórólhatnánk.

-nem lenne szükség a próbafülkékre, női-férfi öltözőkre: Ez nem hátrány, hanem előny. Gazdaságosabban lehetne építeni és üzemeltetni az áruházakat, uszodákat stb. Mindenki csak jól járna.

-ha utazni kéne a metrón (érdekes lenne): Mért. Most is érdekes.

-mindenki a máséhoz viszonyítana: Most meg a pofánkat meg az alkatunkat viszonyítjuk másokhoz, meg a nők a ruháikat.

stb.

2009. okt. 6. 12:16
 27/64 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon tetszenek a válaszok! :-)

Teljesen jogos. Mennyivel gazdaságosabban lehetne élni, milyen sok pénzt megspórolhatnánk, és legalább azok a beképzelt dámák is egy kicsit lejebbadnának a kivagyiságukból. Ráadásul világgazdasági szinten is sokkal több értelmesebb dologra lehetne költeni, mint felesleges divat meg hasonló marhaságok. Olcsóbb lehetne az uszoda, stb.

Ez az egész dolog csak üzlet, baromi sokat keresnek vele a divatcégek rajtunk. Gondoljuk csak el hogy mi kerül egy fürdőruhán 30ezer forintba? És hát belénkverik, hogy erre szükségünk van, mint a kólára, meg a mittudoménmilyen agyonreklámozott dolgokra.

Amúgy az ádám éva történethez csak annnyit, hogy nem véletlen, hogy meztelennek teremtettek minket, az eltakarást csak később, a prűdebb korokban élők rajzolták oda. Nem véletlen, hogy az ókori szobrokon még látszanak a férfiasságok, nőiességek, a későbbi korok műalkotásain már nem.

2009. okt. 6. 12:23
 28/64 anonim ***** válasza:

Szerintem ha eltűnnének a ruhák, akkor úgyis kialakulna egy új trend, mittudomén a tetoválások, testékszerek, hajviselet sokkal nagyobb hangsúlyt kapna, szal ezek felváltanák a ruhát. Szal nem halnának éhes a divattervezők, se a ruhaárusok, csak nem ruhát mennénk venni, hanem tetkót.

16/F

2009. okt. 6. 12:45
 29/64 anonim ***** válasza:
41%

Ez mind marhaság, mert:

-mert sok lenne a közlekedési baleset: a sminkelő és mások ruháira irigykedő nők több balesetet okoznak:talán te is okoznál egy-kettőt, ha egy 20 éves a járdán előtted riszálná!

-ha nem vigyáznék könnyen becsípné a busz ajtaja a himbilimbit: az orrodat is becsípheti.:jó akkor nekem csípje az orromat, neked a himbilimbit!

-a hentes a bárdjával brrrr: most az újjadat vágja le. Mit keresene a hentes bárdjánál?:próbáld ki, menj be egy 120 kilós henteshez meztelenül!

-moziban egy erotikus jelenet: na és? legalább egyszerűbb lenne a benyúlkálás.:ezt is kipróbálhatod, minimum egy két pofon elcsattanna

-a bevásárlóközpontok hűtőpultjainál nagy a hideg: Én ott ruhában is fázom.:meztlen, pulóverben, vagy esetleg nagykabátban, nekem nem mindegy!

-a strandon éhen halna a ruhatáros: legalább kevesebb embert verne át.:ruhatárban, legfeljebb meglopni lehet, nem átverni!

-nem beszélve a divattervezőkről: na ez az. a fürdőruhát is csak azért találták ki, hogy egyesek jól meggazdagodjanak a semmin mások kárára. Milyen sok pénzt megspórólhatnánk.:mindenből gazdagszik valaki, a meztelenségből is!

-nem lenne szükség a próbafülkékre, női-férfi öltözőkre: Ez nem hátrány, hanem előny. Gazdaságosabban lehetne építeni és üzemeltetni az áruházakat, uszodákat stb. Mindenki csak jól járna.kivéve azokat a munkásokat, akik azokat építik!

-ha utazni kéne a metrón (érdekes lenne): Mért. Most is érdekes.:hááát nem is tudom, mit szólnál hozzá,hogyha egy szőrös pasi meztelen testével hozzád simulna?!

-mindenki a máséhoz viszonyítana: Most meg a pofánkat meg az alkatunkat viszonyítjuk másokhoz, meg a nők a ruháikat.

stb.inkább a ruháinkkal kérkedjünk az utcán, mint a himbilimbinkkel

2009. okt. 6. 13:13
 30/64 A kérdező kommentje:
Ez az a helyzet amiben nem lehet döntést hozni, mert mind a két oldal a maga igazát erősíti. Én azt hiszem egy toleráns közösség el tudja fogadni ha valaki meztelenül érzi jól magát, illetve a fordítva is igaz tudni kell ki előtt engedhető meg hogy meztelen legyek.
2009. okt. 6. 14:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!