Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok/tudunk tenni a barátommal? Nincs erre valami törvény. Többi lent
Az a helyzet ,hogy terhes lettem de még csak 17 éves vagyok. Anyámék azt akarják vetessem el de mi meg szeretnénk tartani! És meg is szeretné kérni a kezem. 3 éve vagyunk együtt. Nincs erre valami jogszabály hogy anyámék ne "ölhessék" meg a gyerekünket?:(
Mire megszületne a gyerek 18 lennék!
Kérlek segítsetek nem akarom elvetetni :S
a párom 19F én: 17L
Kedves kérdező!
Én is úgy tudom,hogy a Te beleegyezésed is kell hozzá...mindjárt szétnézek egy kicsit a neten,most jobbat nem tudok...
csak és kizárólag a te jogod elvetetni a gyereket!
ne vetesd el, ritka az olyan srác, aki megkéri ilyenkor a barátnője kezét és semmi kivetendő nincs abban, ha fiatalon összeházasodtok, régen a lányoknak 20-22 éves korában már 3-4-5 gyereke volt
a szüleid nem vetethetik el, az ég egy adta világon semmi közük nincsen hozzá
Olyat találtam,hogy az abortuszhoz 18 év alatt szülői engedély kell,mivel műtét,ezt eddig tudtuk...de olyat nem találtam,hogy a szülők elvetethetik a gyerekük babáját...
Egyébként biztos,hogy meg akarod szülni?Mennyi idős terhes vagy?Orvosnál voltál már?Képes lennél egészséges gyereket a világra hozni?Mert az egy dolog,hogy fel tudnátok nevelni,vagy ha nem,akkor örökbe adnátok,de azért az alatt a 9 hónap alatt nagyon sok mindenre oda kell figyelni,ez nem gyerekjáték!
Mivel nem foghatnak meg, és tuszkolhatnak be a műtőbe, így nyilván megtarthatod a babát.
Csak az van szabályozva, hogy szülői beleegyezés nélkül nem vetetheted el.
Megtarthatod a babàt te döntesz
anyukàdèk nem tehetnek semmit
Ha megtartod a babát, számíthatsz rá, hogy amint betöltöd a 18-at (és mivel babás leszel, nem fogsz iskolába járni), ha anyádék nem vajszívűek, ki fognak dobni otthonról a gyerekkel együtt. Ha a barátod milliomos, vagy a szülei az anyagi terhet leveszik a vállatokról (gyereknevelés szempontjából) akkor nyert ügyed van. De ha nem, akkor érdemes rajta elgondolkozni.......
Amúgy igen, az abortuszhoz kell engedély, nem a megtartáshoz. Ha meg akarod tartani, megtartod és kész. De érdemes utánanézni a jövőnek, és a jövőtökre vonatkozó törvényeknek, mert azok már nem olyan fényesek.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!